Ratore i Akaš upadaju u kuću!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 374.ep.) 08.05.2014. – Ratore i Akaš upadaju u kuću!

By  | 
Miti je oteo Maharani

Miti je oteo Maharani

Ratore i Akaš se obračunavaju sa banditima.

Kana kuca na Mitina vrata. Maharani je pušta da otvori vrata, ali je upozorava da će Akaš snositi posledice ako se bude pravila pametna. Kana zapitkuje Miti zašto se ne javljaju ni ona ni ostali, ali se ona pravi da je ravnodušna. Kana ne može da veruje da se ona tako ponaša. Miti mu zalupi vrata pred nosem.

Jedan bandit (Santoš) zamahne nožem ka Akašu. Santoš javlja Maharani da je Akaš mrtav. On stavi telefon na spikerfon pa to čuju i Miti i ostali. Šokirani su. Nakon završenog razgovora, vidimo da Ratore drži Santoša na nišanu i da je Akaš živ i zdrav. Santoš moli za milost. Ratore mu stavi krpu u usta i onesvesti ga. On i Akaš odlaze odatle.

Tapu pita Đogija gde je Ratore. On joj odgovori da je otišao da vidi Akaša i Miti. Tapu plače, ne može da veruje da se Miti i Akaš ne javljaju obzirom da je Višnu u komi, a Mukta trudna. Mukta je sve čula. Tapu je spazi. Mukta odlazi bez reči.

Maharani opet ispituje Miti gde je Kađri, ali ova ćuti i plače. Neko jako lupa na vrata. Svi se iznenade. Miti s osmehom i sa sigurnošću kaže Maharani da je stigao njen Akaš. Dva bandita otvore vrata, ali pošto nema nikoga, vrate se nazad. Neko razbije prozor kamenom. Bandit priđe i ovi ga opauče motkom po glavi. Maharani je zatečen. Miti mu i dalje diže pritisak 😀 pa ovaj vadi nož i preti joj njime. Viče joj da ućuti. Miti i dalje prkosno priča, ali je Maharani zgrabi i odvodi sa sobom. Akaš i Ratore upadaju. Akaš odmah primeti da nema Miti. Ekadiš mu glavom pokazuje (pošto je još vezana i sa krpom u ustima) kuda je Maharani odveo Miti. Ratore i on prvo odvežu Sankranta koji im kaže da je Maharani oteo Miti. Oni potrče, ali začuju kako se kola udaljavaju. Preneraženi su.

Pavitra je sa nekom ženom koja zove Sankranta da izvidi situaciju. Sankrant traži da čuje Kađri, pita je kako je. Ova odgovori da je dobro i pita gde je Miti. Sankrant joj priznaje da je ona oteta. Kađri je u šoku.

Miti je u kolima sa Maharani i njenim banditima, vode je u bordel. Ona viče u pomoć, ali joj Maharani stavlja ruku na usta.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno