Damini udara Mukti šamar!

Indijske Serije

Odbačena (1 375.ep.) 09.05.2014. – Damini udara Mukti šamar!

By  | 
Titli

Titli

Maharani vuče Miti po bordelu i na kraju je gurne u jednu sobu: “Ovo je tvoja nova soba!”
Potom signalizira nekome i Miti obavije ženska ruka i okrene je k sebi. Ta žena, Titli, je jedna od devojaka koja tu radi. Maharani joj kaže da vodi računa o Miti. Pita je kako je. Devojka mu s osmehom odgovori da pored mentora kao što je on, ona može samo srećna da bude. Maharani pita Munu da li je čuo šta je Titli rekla. Pita ga da li je ikada on (Muna) tako nešto izjavio. Krene da ga udari. Pravi pokret protiv uroka. Muna potom kaže Maharani da je zvala mušterija koja je platila avans za Kađri, pita šta da mu kaže. Titli kaže Maharani da je to stvar njegovog dostojanstva, pita da li da ona ide.
Maharani: “Ne! Ako mi Miti do večeras ne kaže gde je Kađri… onda ću nju poslati kod tog čoveka! (Miti je šokirana. Maharani se kezi.) Ona je čak i lepša od Kađri i… jako dobro izgleda! Titli, ona čak bolje izgleda i od tebe!”
Muna šapne Titli da će je Miti zameniti i njena vrednost na tržištu će opasti. Miti uplašeno počne da moli Maharani da je pusti, poslaće mu koliko god hoće novca. Akaš će mu poslati, obećava. Ona nije jedna od tih devojaka (koje bi radile u bordelu). Hoće da pobegne, ali je Maharani ščepa za ruku i vrati. On joj kaže da je sada niko ne može spasiti od njega. Krene.
Međutim, Miti mu ovaj put prkosno odbrusi: “Akaš će doći da me spasi! Moj Akaš će doći! Doćiće ovamo da me spasi! Akaš će doći da vas sve uništi! To vam svima obećavam! Sigurno će doći!”
Maharani je samo strogo pogleda.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Akaš je sa Ratoreom kod Takurovih, tu su još i Tapu i Đogi.
Akaš im priča: “Zato sam išao tamo. Da spasem snaju od tog užasnog mesta. Tamo sam video Višnua. I…” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site