Akaš i Ratore s policijom dolaze kod Maharani!

Indijske Serije

Odbačena (1 376.ep.) 12.05.2014. – Akaš i Ratore s policijom dolaze kod Maharani!

By  | 
Ljubav između majke i ćerke traje zauvek!

Ljubav između majke i ćerke traje zauvek!

Maharani nije u stanju da pokoleba Miti koja ima puno poverenje da će Akaš doći da je spasi. Maharani dobija poziv od Kađri, zatečen je. Oslovi je. Miti je šokirana. Kađri kaže Maharani da je spremna da se vrati u bordel pod uslovom da pusti Miti. Maharani to ponovi pa Miti užasnuta zgrabi telefon i vikne joj da ne radi to. Maharani joj stavi ruku na usta, pa je gurne. Kaže Kađri da nastavi dalje. Kađri kaže kako će se vratiti i raditi sve što on bude hteo od nje, ali mora pustiti Miti. Ona bi onda odmah došla. Međutim, Maharani odbije njenu ponudu, ne sviđa joj se. Kađri mu kaže da Miti nije kriva. Ovaj joj odgovori da će nju u svakom slučaju naći, a Miti mu je rudnik zlata i neće dozvoliti da mu tek tako izmakne. Kađri počne da viče, ali joj on samo prekine vezu. Ona neutešno plače. Maharani govori Miti da je ona mnogo bolja od Kađri.
Akaš je kod Takurovih. Sam je. On i Miti se prisećaju zajedničkih trenutaka. Akaš se seti i kako su odveli Miti i krene da preduzme nešto. Međutim, Đogi ga oslovi, pa stane. Đogi kaže Akašu da nije bezbedno da ide sam. Akaš mu odgovori da je jako zabrinut za Miti. Đogi mu kaže da je dobio br.telefona nekoga ko je u blizini bordela. Dolazi Ratore koji kaže da će krenuti s njim. Akaš mu kaže da bi trebalo da sada bude uz Muktu. Ratore odgovori da je tu Đogi. Akaš pristaje da Ratore pođe s njim.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Juvrađ je u Višnuovoj sobu. Dolazi Mukta, ne vidi ga. Potom se okrene pa ga spazi i iznenadi se. On se pretvara da je ne vidi. Mukta ga oslovi. On joj kaže da je došao da vidi Višnua. Mukta je tužna zbog Višnuovog stanja, zahvaljuje Juvrađu što je toliko učinio za nju. On joj odgovori da nema potrebe da se zahvaljuje. Doda da on ima sve, ali ne i ljubav koju ona ima s Višnuom. Njegova je dobra sreća što može nešto učiniti za nju. Ona plače. Juvrađ joj briše suze, kaže da će uvek biti uz nju, neka ne brine. Zagrli je. Dok ona plače, on se zlobno kezi i priseća prve tuče s Višnuom. Pomisli u sebi kako je Višnuova Mukta sada u njegovom naručju i nije daleko dan kada će potpuno ispuniti svoju misiju. U sobu uđe Damini koja se šokira videvši ih tako. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  11 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site