Kana ulazi u bordel da nađe Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 377.ep.) 13.05.2014. – Kana ulazi u bordel da nađe Miti!

By  | 
Ratore preti Maharani

Ratore preti Maharani

Ratore - opasan tip

Ratore – opasan tip

Maharani prkosi Ratoreu

Maharani prkosi Ratoreu

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Akaš pokaže komesaru na zaključana vrata, hoće da ih otvore. Siguran je da je Miti tamo. Maharani se pravi da ga to ne dotiče. Akaš krene da proveri, ali ga Maharani zaustavi i smišlja neki izgovor zašto su vrata zaključana. Akaš ne veruje i uporan je u nameri da se ta vrata otključaju. On se penje na sprat s još dva policajca. Stižu do zaključane sobe. Uspevaju da razvale katanac i upadaju unutra. Pretresu je, ali od Miti ni traga ni glasa. Akaš je razočaran, izlazi odatle. Ratore s iščekivanjem pogleda na gore. Akaš pogleda Nainu, pa siđe u prizemlje sa policajcima. Maharani je zadovoljan. Jedan od policajaca izvesti komesara da su sve pretražili, ali da Miti nisu našli. Ratore utešno spusti ruku na Akaševo rame. On mu tužno kaže da nije našao Miti. Inspektor govori Akašu da će nastaviti da traže Miti, obavestiće nadređene. Ratore mirno priđe Maharani i mrtav hladan mu zapreti da se pripremi da umre ako Miti zafali samo dlaka s glave. Ovaj ga prkosno gleda. Ratore stavi naočare (scena za pogledati 😎  – prim.prev.) i kaže Akašu da pođe. Odlaze i oni i policija. Maharani počne da tapše u svom stilu.

Damini razgovara s Đogijem, žali zbog svega što se događa s njihovom porodicom. Cela porodica se rascepala, ne mogu naći Miti, Mukta je ljuta na nju, veze im se kidaju. Đogi je teši da će se uskoro cela porodica opet spojiti, jer, kada su razdvojeni, onda shvate vrednost zajedništva.

Titli, Muna i Naina su u onoj sobi koja je bila zaključana. Ulazi Maharani. Sumnjičavo gleda Nainu. Muna mu pomogne da podignu dušek i još jedan deo kreveta i vidimo da je Miti sve vreme tu bila skrivena, vezana i s krpom u ustima. Naina je šokirana. Maharani se ruga Miti govoreći joj da njen heroj Akaš zaista jeste dolazio da je spasi.

Uplakana Mukta sedi pored Višnua. Preklinje ga da se osvesti, jako joj nedostaje. Da je pri svesti, sve bi ispravio. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  17 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site