Kana ulazi u bordel da nađe Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 377.ep.) 13.05.2014. – Kana ulazi u bordel da nađe Miti!

By  | 

 

Miti je u nesvesti

Miti je u nesvesti

Titli hoće da uzme Miti mangalsutru. Tu su i dva telohranitelja. Miti viče da je ona simbol ljubavi njenog muža prema njoj i ne da je. Ova se kezi i na silu joj je uzima. Maše joj njome pred očima. Miti je očajna, hoće da je uzme nazad. Titli se smeje. Miti je preklinje da joj vrati manglasutru, neće je nositi, samo je želi nazad. Ova joj vrati. U međuvremenu, jedan od telohranitelja je u čašu vode stavio sedativ. Miti ne želi to da pije. Telohranitelji je hvataju kako se ne bi opirala, a Titli joj na silu gura da pije. Miti se otima, ali popije nešto tečnosti. Viče Akaša. Prikazuju Ratorea i Akaša na putu. Miti počinje da gubi svest, govori kako će njen Akaš doći da je spasi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akaš, Ratore i Đogi stoje pored auta, negde na putu. Ratore kaže Đogiju da mu se njegov plan sviđa, ali brine da Miti nisu premestili negde drugde. Akaš se priseća Naininog signaliziranja, siguran je da je Miti u bordelu. Ratore mu kaže da će ih poznati ako opet odu tamo. Dolazi Kana (motorom).

Miti spava. Dolazi Titli sa stvarima za nju.

Đogi objašnjava Akašu, Kani i Ratoreu kakav je plan (mi ga ne čujemo). Akaš klima glavom. Diskutuju o tome. U međuvremenu, Titli poluvesnoj Miti stavlja nakit i oblači je za klijenta. U njenoj ruci je i dalje mangalsutra. Mrmlja Akaševo ime i to da će on doći po nju. Maharani otškrine vrata, gleda je i razmišlja kako ona i dalje veruje da će je Akaš spasiti. Ona će mu zaraditi mnogo novca.

Mukta drži Višnua za ruku i plače. On napokon otvori oči i pogleda je. Mukta ne može da veruje, šokirana je. Plače od sreće. Počne da uzvikuje njegovo ime i to da ga voli. Međutim, on opet zatvori oči. Mukta je zatečena i uznemirena. Plače i viče mu da ustane. Doziva lekara. Lekar i Tapu utrče unutra. Mukta mu kaže da je Višnu otvorio oči. Lekar počne da ga pregleda dok Mukta usplahirena i srećna govori Tapu da se Višnu probudio. Doktor moli Muktu da se smiri jer je Višnu i dalje u komi i u istom stanju. Mukta ga moli da joj veruje, on je zaista otvorio oči. Tapu pokušava da je smiri. Izvodi je u hodnik. Govori joj da joj veruje, ali mora da vodi računa o sebi i bebi. Pomene joj da je zvala jednog neurologa i da je razgovarala s njim o Višnuovom stanju. Juvrađ (koji je došao s cvećem) je sve to čuo i nimalo mu se ne sviđa. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  17 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site