Kana ulazi u bordel da nađe Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 377.ep.) 13.05.2014. – Kana ulazi u bordel da nađe Miti!

By  | 
Akaš, Miti i Kana

Akaš, Miti i Kana

Kana, obučen poput opasnog momka, silazi s motora. U crvenoj zoni je. Stavlja blutut (bluetooth) slušalicu za mobilni i javlja se Đogiju, Ratoreu i Akašu. Akaš mu daje instrukcije kako da stigne do Maharaninog bordela. Kana im javi da na ulazu u bordel stoji telohranitelj (Muna). Ratore se nervira. Akaš kaže Kani da ode do njega i popriča s njim. Kana odlazi do Mune i kaže mu da mu je potrebna devojka, cena nije bitna. Vadi dosta novca iz džepa i pokazuje. Muna se zadovoljno smeje. Vodi ga u bordel. Ratore mu preko blututa govori da ide unutra, taj čovek će ga odvesti do Miti. Kana i Muna stižu ispred Mitine sobe. Kadar se deli na tri dela: u jednom delu je Akaš, u drugom usnula Miti, a u trećem Kana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledećoj: Muna vraća Kani novac i usplahireno ga tera da ode govoreći mu da imaju problem i da dođe neki drugi put. Sada ne može da mu izađe u susret. Kana se šokira kada baci pogled ka sobi i ugleda uplašenu i zgrčenu Miti.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  17 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site