Akaš se Maharani predstavlja kao klijent!

Indijske Serije

Odbačena (1 378.ep.) 14.05.2014. – Akaš se Maharani predstavlja kao klijent!

By  | 
Maharani stavlja Titlinu ruku u vreo čaj

Maharani stavlja Titlinu ruku u vreo čaj

Titli ljubomorno posmatra Miti kroz otškrinuta vrata. Razmišlja kako će je uništiti jer joj je njena lepota donela mnogo nevolja i Maharani sad obraća pažnju samo na nju. Ponavljaju poslednju scenu od juče (Kana prilazi Muni i traži devojku, spreman je dobro da plati).

Maharani je pred ogledalom, skida periku. Vidimo da je ćelav. Titli je ušla s čajem u ruci, trese se od straha. Maharani je pozove da priđe. Kaže joj da duga kosa i lepota ne traju večno. Titli mu kaže kako je do skoro ona bila zenica njegovog oka i nikad joj ništa nije odbio. Ali, od kako je ona devojka (Miti) došla, oseća se zanemareno. Maharani je tera da jasno kaže šta hoće. Uhvati je za ruku i poljubi. Titli mu govori da će mu Miti jednog dana uništiti posao i on joj pruža pažnju koju ne zaslužuje. Maharani joj odjednom gurne prste u vruć čaj i ova počne da kuka. Izvinjava mu se. Ovaj je ljutito upozori da joj više ne padne na pamet da ga uči lekcijama o poslu i tera je. Ona brzo ode. Maharani nastavi da se ogleda i kezi.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Kana (dok ide ka bordelu) kaže Muni da je čuo za Maharani, rekli su mu da on ima jako lepe devojke. Muna mu kaže da izabere jednu od prisutnih devojaka (među kojima je i Naina). Kana odgovori da mu se ne sviđa ni jedna.

Miti se budi, hvata se za glavu. Ugleda Titli koja samo što je ušla usobu. Iz očiju joj izbija mržnja. Miti spazi u njenoj ruci sumpornu kiselinu i prenerazi se.

Muna pita Kanu hoće li Nainu, ali ovaj odgovori da neće.

Miti brzo ustane. Titli baci kiselinu na nju, ali ova izbegne. Muna i Kana stižu pred vrata Titline sobe, on je zove. Miti beži i pretura stvari. Kana i Muna začuju buku. Kanu zanima koga ima u toj sobi odakle dolazi buka. Muna mu odgovori da je to Maharanina nova devojka. On ne bi mogao da je plati. Akaš i ostali sve slušaju. Akaš kaže Kani da je siguran da se radi o Miti. Kana vadi novac i pokazuje ga Muni. Muna odgovara da bi tu devojku mogao da mu pokaže tek kad Maharani to dozvoli. Kana mu mahne novcem. Muna ga uzima i kreće ka Mitinoj sobi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  23 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site