Miti spašena, Maharani mrtav!

Indijske Serije

Odbačena (1 380.ep.) 16.05.2014. – Miti spašena, Maharani mrtav!

By  | 
Miti je primorana da peva

Miti je primorana da peva

Akaš posmatra Miti kroz zavesu

Akaš posmatra Miti kroz zavesu

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Damini je sa Kađri i g-đom Anjum (u njenoj kući se krila Kađri). Plače i razgovara telefonom sa Đogijem, napeta je jer ne može da dobije Akaša, Kanu i Ratorea i zato što nema nikakvih vesti o Miti. Đogi je teši da oni neće dozvoliti da se Miti nešto loše desi, vratiće se iz bordela živa i zdrava. Kana, Akaš i Ratore su otišli da je spasu. Prekidaju razgovor. Đogi razmišlja kako su ovi do sad sigurno stigli u bordel. Dve devojke plešu pred Akašem, Ratoreom i Kanom dok Miti peva iza zavese. Tu je i Maharani i još jedan bandit. Kana se pretvara da se veseli. Maharani naređuje banditu da kidnapuje Kađri. Kana je to čuo i uznemirio se. Bandit odlazi da izvrši zadatak. Kana otkrije Ratoreu šta je čuo. Kaže da neće uspeti to da urade, on će učiniti nešto. Šalje Đogiju poruku da skloni Kađri. Đogi kreće ka sirotištu. Damini pali diju pred idolom i moli se Bogu da čuva Miti i da ne uništi veru koju ima u njega. Neće dopustiti da se dija ugasi sve dok se Miti ne vrati. Miti i dalje peva. Akašu je sve teže da čeka. Hoće da ustane, Ratore ga zaustavlja. Kana kaže Ratoreu da je do sada Kađri sigurno na sigurnom. Banditi (troje ih je) upadaju u sobu, ali ne nalaze Kađri. Izlaze napolje. Zatiču Kađri sa Anjum, Đogijem, Damini i ljudima iz naselja koji su naoružani palicama. Ovi upere pištolje u sve njih. Kađri drži neko sečivo, Đogi takođe palicu. Masa kreće ka banditima i počne da ih udara. Kađri zamahne sečivom, ali je Đogi zaustavi. Masa otera bandite. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  47 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site