Novinari izveštavaju o Mitinom boravku u bordelu!

Indijske Serije

Odbačena (1 381.ep.) 19.05.2014. – Novinari izveštavaju o Mitinom boravku u bordelu!

By  | 
Akaš je ljut na tetke

Akaš je ljut na tetke

Ekadiš preti Pavitri da će joj odseći jezik

Ekadiš preti Pavitri da će joj odseći jezik

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Tetke su pokunjene. Akaš odlazi. Ekadiš opušteno pozove Pavitru da priđe. Ova je posluša. Ekadiš dohvati neku hvataljku i zapreti da će joj odseći jezik bude li nastavila da lupeta 😀 Pavitra se uplašeno pomeri. Kaže Ekadiš da njih dve govore istinu, zbog tog događaja će izaći na loš glas. Bog sam zna šta se desilo za ta dva dana i bordelu. Ekadiš brani Miti i veruje da je ostala čista. Gomti joj kaže da je Akaš naivan, ali bi bar ona trebalo da shvati. Miti je ukaljana, nije čista. Ona i Pavitra odlaze dok Ekadiš ostaje zamišljena i priseća se Gomtinih reči.

Ratore i Damini su stigli u bolnicu. Tapu odmah pita Ratorea za Miti. On joj odgovara da je sve u redu. Tu su i Mukta i Nani. Damini sklopi ruke, izvinjava se Mukti. Kaže joj da nije trebalo da je udari. Mukta je brzo uhvati za ruke i odmahne glavom. Ljubi joj ruke i plače. Tapu kaže Damini da ima prava da udari Muktu (ete ti ga sad!! sad ima prava?? a, sta bi onda ono, ona je trudna i bla, bla, truć?? ko je ovde lud?? – prim.prev.). Nani pravi face. Damini odgovori Tapu da nije tako, pogrešila je. Mukta joj kaže da je ona ta koja treba da se izvini i čini to. nani to više ne može da podnese, pa pita Muktu zašto bi se ona izvinjavala. Ratore kori Nani da se ona nikad ne izvinjava za svoje greške, a takođe ne dopušta ni drugima da to rade. Dolazi doktor i govori im da je Višnuovo stanje kritično, potrebna mu je krv. Mukta je preneražena i ostali su šokirani. Ratore odmah hoće da da krv, ali doktor traži B negativnu krvnu grupu, koju ovaj nema. Doktor im kaže da potraže donora. Ratore ga iznervirano upita kako može biti tako opušten, zašto im to nije ranije rekao. Doktor odgovori da se Višnuovo stanje iznenada pogoršalo. Dolazi Juvrađ i kaže da će on dati krv, imaju istu krvnu grupu (e, sad ga preterase, opet da ispadne heroj! – prim.prev.). Svi su iznenađeni. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  15 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site