Novinari izveštavaju o Mitinom boravku u bordelu!

Indijske Serije

Odbačena (1 381.ep.) 19.05.2014. – Novinari izveštavaju o Mitinom boravku u bordelu!

By  | 
Akaš i Miti pod tušem

Akaš i Miti pod tušem

Miti i Akaš se grle

Miti i Akaš se grle

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti i Akaš

Miti i Akaš

Miti i Akaš su u sobi. Akaš joj pruža napitak da popije. Miti je izgubljena u mislima, priseća se groznih trenutaka u bordelu. Iznenada ustane i pojuri u kupatilo. Odvrne tuš i stane ispod njega. Trlja se pokušavajući da izbriše sa sebe svaki trag bordela. Rastrojena je. Akaš uleti za njom i zatekne je tako. Šokiran je. Pita je šta je bilo. Miti mrmlja kako je ukaljana i pita ga da li je sada čista. Zagleda ruke. On joj brzo priđe i stane ispod tuša s njom. Hoće da je uhvati, ali mu ona ne da jer misli da je prljava. Akaš je zgrabi i pokaže da samo ćuti. Kaže joj da nije ukaljana. Njegova Miti će uvek biti čista. Tu su jedno za drugo. Ljubi je u čelo. Miti se malo primirila. Snažno se grle. Ona ga moli da je nikada ne ostavlja jer ne bi bila u stanju da živi bez njega. Kaže mu da ga voli. On joj kaže da ni on ne bi mogao bez nje, voli i on nju. Miluje joj lice dok se voda sliva niz njih.

Juvrađ daje krv, leži. Mukta ulazi kod njega. Kaže da ne zna kako da mu zahvali. On joj odgovori da njen osmeh vredi bola. U sebi pomisli kako će Višnu na kraju moarti da umre, a on će se postarati da Mukta postane njegova.
U hodniku, Nani zove Tapu, Damini i Ratorea da pogledaju vesti na TV-u, pominju Miti. Svi su šokirani kad vide snimak kako su novinari postavljali neprikladna pitanja Miti. Iste te vesti gledaju i Pavitra i Gomti otvorenih usta. Dolaze i Sankrant, Ekadiš i Akaš, gledaju i oni. Zatečeni su. Akaš ljutito odlazi.
Ratore je ljut što novinari ne poštuju privatnost. Tapu pokušava da uteši Damini, ona bar poznaje Miti. Nani kaže Tapu da je u pravu, ali novinari insinuiraju da se nešto desilo tokom Mitinog dvodnevnog boravka u bordelu. Tapu je oslovi kako ne bi pričala tako pred Damini koja je zabrinuta. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  15 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site