Novinari izveštavaju o Mitinom boravku u bordelu!

Indijske Serije

Odbačena (1 381.ep.) 19.05.2014. – Novinari izveštavaju o Mitinom boravku u bordelu!

By  | 
Akaš je ugledao Miti

Akaš je ugledao Miti

Miti je napeta

Miti je napeta

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akaš je ljut na novinare i hoće da podenese krivičnu prijavu protiv TV stanice. Pavitra ga savetuje da ne radi to jer će to doprineti da izađu na loš glas, Miti je bila u bordelu. Miti je silazila niz stepenice sa Kađri i čula to. Obe iznenađeno stanu. Akaš se iznervirano okrene da joj kaže da ućuti, kad ugleda Miti na stepenicama i šokira se. Svi isprate njegov pogled i iznenade se.

U sledećoj: Miti kaže Akašu da zna da on ima puno poverenje u nju i njen karakter. Uzima svetu knjigu i stavlja ruku na nju. Kaže da to radi zbog porodice. Na taj način se kune da se, za dve noći, koliko je provela u bordelu, nije desilo ništa što bi joj ukaljalo telo i dušu. Niko je nije ni dotakao, i nije se desilo ništa što bi ostavilo mrlju na njoj, njihovoj vezi i porodičnom prestižu. I dalje je čista, kao što je i bila ranije, i uvek će biti njegova Miti. Niko joj se nikada neće moći ni približiti.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  15 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site