Juvrađ zamalo izbegne susret sa Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 382.ep.) 20.05.2014. – Juvrađ zamalo izbegne susret sa Miti!

By  | 
Tina Dutta

Tina Dutta

Nani kaže da se dobra reputacija, kad je neko izgubi, ne može više vratiti. Ratore je besno oslovi. Kaže da bi joj očitao bukvicu da nije Tapsjina nana. Tapu ga umiruje. On kaže Tapu da ga obaveštava i besno baca daljinski koji se razbije. Odlazi. Svi su šokirani. Tapu govori Damini da ne brine, mediji to uvek rade. Damini se brine da, kad već u Mitinu čestitost sumnja njena porodica, sigurno onda sumnja i njena svojta. Tapu joj kaže da će ići da posete Miti ako želi. Damini idu suze niz lice.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Akaš briše Miti suze s lica. Pavitra brblja kako one ne vređaju nju i njen karakter, ali će porodica izgubiti ugled pošto je njeno ime ukaljano. Sankrant se nervira i hoće da Pavitra ućuti, ali mu Gomti kaže da je Miti iz porodice Bundela, poznata je javnosti i njena reputacija će biti uništena zajedno sa njihovom porodicom. Miti bez reči priđe kućnom hramu, saklopi ruke i pomoli se. Potom uzme svetu knjigu i priđe Akašu. Kaže mu da zna da on ima puno poverenje u nju i njen karakter, ali će ovo što sledi uraditi zbog porodice. Stavlja ruku na svetu knjigu. Na taj način se kune da se, za dve noći, koliko je provela u bordelu, nije desilo ništa što bi joj ukaljalo telo i dušu. Niko je nije ni dotakao, i nije se desilo ništa što bi ostavilo mrlju na njoj, njihovoj vezi i porodičnom prestižu. I dalje je čista, kao što je i bila ranije, i uvek će biti njegova Miti. Niko joj se nikada neće moći ni približiti. Akaš joj odgovori da bi joj verovao više nego sebi čak i da se nije zaklela. Uzme knjigu od nje, pa sad on stavi ruku na nju. Kaže Miti da obećava da se njegova vera u nju nikada neće umanjiti čak i da joj niko ne veruje i neće dozvoliti da je iko vređa. Ona stavlja svoju ruku na njegovu. Gledaju se, njoj klizi suza niz lice.

Jutro je. Kađri briše prašinu. Zvoni telefon, ona hoće da se javi, ali to ipak uradi Ekadiš. S druge strane je Damini,. Ekadiš krene da joj kaže gde je Miti, ali je ova prekine i kaže da je baš sa njom (Ekadiš) htela da popriča. Kađri slučajno obori novine i ugleda Mitinu i Akaševu sliku u novinama (kad su izlazili iz hrama i kad su ih napali novinari) kao i članak o njima. Damini pominje frku koja se digla u medijima zbog Mitinog boravka u bordelu. Ekadiš takođe ugleda sliku u novinama. Kaže Damini da novinari mogu da govore šta hoće, ona veruje snaji i zna da ona ništa loše nije uradila. Damini padne kamen sa srca. Završavaju razgovor. Ekadiš uzme novine, pogleda članak. Potom besno baci iste na Kađri. Grdi je da je sve to zbog nje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  13 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site