Miti pada u nesvest, Višnu pomera prst!

Indijske Serije

Odbačena (1 384.ep.) 22.05.2014. – Miti pada u nesvest, Višnu pomera prst!

By  | 
Rashami Desai Sandhu

Rashami Desai Sandhu

Negde na putu

Ratore završava neki poziv. Ugleda prodavca novina pa ga pozove. U svim novinama je članak o Miti. Ratore otkupi sve novine i potom ih ljutito baci. Dolazi Miti, gleda novine rasute po zemlji. Potom ugleda i Ratorea i shvati da ih je on bacio. Spusti mu ruku na rame. On se okrene. Miti mu kaže da nema potrebe to da radi jer se ništa neće promeniti. Ratore je besan što mediji ne poštuju ničiju privatnost. Ona mu odgovori da nije pogođena jer društvo može svašta da priča, ali njena porodica je uz nju. Ratore se primiri pa je upita o čemu je htela da razgovaraju. Ona mu pokaže Juvrađevu sliku. Ratore joj kaže da ga je video jednom. Miti kaže da su ga svi upoznali, ali ne znaju ništa o njemu. Uradio je operaciju lica, a ljudi to rade samo onda kada žele sakriti nešto. Možda on uopšte i nije Juvan. Ratore razmišlja. Potom je upita zna li možda kako je Juvan izgledao pre operacije. Ona mu govori da nije uspela da dobije tu informaciju. Ratore se pita zašto je Juvan to uradio. Ona mu kaže kako je povezanost sa Juvanom previše čudna da bi je nazvali slučajnošću. Seća se kako je, zajedno sa Kanom, u bolnici srela Juvana i on im otkrio da zna da je Višnu izgubio pamćenje. Govori to Ratoreu i pita ga kako je to moguće. Ratore je iznenađen. Miti doda da Juvan deluje isuviše zabrinuto za Muktu. Ratore na to odgovori da je Juvan, ili bolja osoba od njih, ili misli da je pametniji od njih. Ako se ispostavi da Juvan spletkari, ne zna sa kim se zakačio. Zahvaljuje Miti na informacijama, on će sada videti šta dalje. Miti mu kaže da će morati da spasu Muktu ako se ispostavi da je Juvan loša osoba.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

U bolnici

Nani prilazi Mukti sa Juvrađem koji joj je ponovo doneo cveće. Mukta mu zahvali. Nani ga hvali što je tako obziran. Govori mu da će biti organizovana molitva za Višnuovo ozdravljenje. Pita ga da im se pridruži. On joj se izvinjava i kaže da ne veruje u takve stvari. Mukta odgovori da ona samo želi da se Višnu oporavi, kako god. Ugleda Miti i Ratorea koji im idu u susret. Juvrađ se iznenadi kad ugleda Miti. Ratore ga pogleda. Mukta mu priđe i zagrli ga. Miti takođe sumnjičavo gleda Juvrađa. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  37 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site