Ekadiš traži od Akaša da Miti abortira!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 386.ep.) 26.05.2014. – Ekadiš traži od Akaša da Miti abortira!

By  | 
Rashami sa majkom

Rashami sa majkom

Ratoreu javljaju da do pre godinu dana nije postojao nikakav Juvan, niti kompanija na njegovo ime. On naredi da se proveri Višnuov telefon i da ga obaveste o novim informacijama. S blagim osmehom kaže da Juvan misli da je jako pametan, tako da će biti jako zabavno suočiti se s njim.

Miti je u krevetu. Kađri joj je donela supu. Miti uzima i hvali Kađri, supa je jako ukusna. Potom se žali da ne izlazi iz sobe, dosadno joj je. Začuje se Akaš kako je zove. On sav srećan upada u sobu noseći u rukama velikog medu i kesu sa stvarima. Sa njim je i Sankrant koji takođe nosi puno kesa. Akaš seda do Miti i pokazuje joj stvarčice za bebu. Kađri ih milo gleda. Akaš je ubeđen da će dobiti devojčicu, princezicu. Miti se raduje i gleda stvari, sve joj se sviđa. Akaš počne da se obraća bebi u stomaku. Miti se smeje i govori mu da je beba premala i ne razume ništa. Akaš kaže da je toliko srećan, nije mogao ni da zamisli da može biti toliko. Miti je takođe srećna, ali krene da kaže da se plaši da ta sreća neće dugo potrajati. Akaš je prekida na pola. Kaže joj da ih sada ništa ne može rastužiti. Sankrant dohvati igračku trubu i počne da trubi. Akaš ustane i njih dvojica počnu da se blesave i pevaju. Miti i Kađri se smeju. Dolazi zabrinuta Ekadiš i ugleda ih tako srećne. Akaš brzo dođe do nje pa je uhvati i uvuče u sobu. Kađri brzo stavi veo preko glave. Akaš igra s majkom, ali ona to radi preko volje. Ugleda poklone po krevetu pa kaže da treba da se lepo spakuju i ostave kako bi se soba ukrasila kad dođe vreme. Kaže da hoće da popriča s Akašem. Ona i on izlaze napolje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno