Policija dolazi po Akaša!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 387.ep.) 27.05.2014. – Policija dolazi po Akaša!

By  | 
Akaš podiže Miti u naručje

Akaš podiže Miti u naručje

Miti i Akaš razgovaraju

Miti i Akaš razgovaraju

Miti se okrene i spazi Akaša. Nasmeši se i krene mu u susret, ali zapne o tepih i poleti da padne. Akaš je uhvati na vreme. Podigne je u naručje i zabrinuto joj kaže da pazi. Spusti je na krevet. Ona ga pita kako on nju može voleti toliko kad ljudi sve vreme loše govore o njoj. Akaš joj odgovori da ne treba da ih brine šta drugi pričaju, jer se njih dvoje dovoljno poznaju. Stvorili su nov život i on jedva čeka da dođe na svet kako bi tom detetu dao sve što on nije imao. Miti ga uverava da će dobiti svu sreću koju zaslužuje. Akaš je tera da mu obeća da se neće uzbuđivati oko Juvana, čuo je da ona razgovara sa Ratoreom o njemu. Miti nevoljno obeća, stavivši svoj dlan na njegov. On joj poljubi ruku i zahvali se.

U bolničkom hodniku su Ratore, Mukta, Tapu i Nani. Tapu tera Ratorea da ide kući i odmori se malo. On, međutim, odgovori da mora ostati da štiti Muktu. Mukta i Tapu su zbunjene. Mukta ga pita zašto da je štiti. Pojavljuje se Juvrađ koji ih posmatra s izvesne daljine. Ratore preformuliše, kaže da mora da se brine o Mukti. Tapu, Mukta i Nani insistiraju da bar ode da se osveži. On napokon pristane i krene. Juvrađ se brzo sakrije. Ratore spazi njegovu senku pa krene da proveri, ali se Juvrađ već sklonio na sigurno. Ratore odlazi. Juvrađ izlazi. U sebi razmišlja kako Ratore neće moći da ga spreči da ostvari svoj naum. Mukta i Nani ga ugledaju i mahnu mu, kao i on njima. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno