Ratore saznaje da je Juvan u stvari Juvrađ Sing Bundela!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 388.ep.) 28.05.2014. – Ratore saznaje da je Juvan u stvari Juvrađ Sing Bundela!

By  | 
Sreejita De - Mukta

Sreejita De – Mukta

Miti šokirano pita Ekadiš šta to govori. Ekadiš odgovori da nema drugog izbora i pokušava da joj objasni zašto treba da abortira. Pita je koliko će dugo moći da nosi teret. Boli je što to mora da joj kaže, ali treba da abortira i tako zauvek ukloni mrlju te dve noći provedene u bordelu (ok, odoh da se besim, od sad ce “Odbačenu” neko drugi da vam prevodi! 😀 – prim.prev.). Miti plače, kao i Ekadiš. Miti odbija i pita je kako može tako da govori, da li to znači da joj ne veruje. Ekadiš odgovori da joj veruje i ne sumnja u njen karakter, ali treba da razmisli ko će i hoće li još iko verovati. Pavitra kori Miti što je rasplakala Ekadiš, a Gomti što je Akaš otišao zbog nje u zatvor, a dete se još i nije rodilo. Pavitra kaže da mrlja prošlosti neće nestati. Ekadiš vikne na njih da umuknu i odu. Sestre odlaze. Ekadiš plače. Miti slopi ruke i moli je da ne čini to zlo. Ekadiš kaže da će ona taj greh preuzeti na sebe, ali treba da abortira jer će nedužno dete morati svakog dana da se suočava sa ovakvim uvredama. A ona će (Miti) liti krvave suze što je rodila to dete. Miti šokirano odmahuje glavom. Ekadiš odlazi. Miti hoće da je spreči i da je natera da je sasluša, a onda se uplakana spusti na pod. Uporno ponavlja “moje dete”. Kađri pokušava da je natera da se sabere, neće se ništa desiti. Miti neutešno plače.

Mukta se sprema da krene sa Juvrađem. Tapu joj kaže da se javlja telefonom. Juvrađu kaže da vodi računa o njoj. On odgovori da hoće. Nani izražava duboko poverenje u njega (haha! – prim.prev.), doda da će se i Mukta osvežiti na taj način. Juvrađ kaže Mukti da pođe. Ona kaže Tapu da se brine o Višnuu i Ratoreu. Njih dve se grle. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno