Juvrađ otkriva Mukti svoj pravi identitet!

Indijske Serije

Odbačena (1 389.ep.) 29.05.2014. – Juvrađ otkriva Mukti svoj pravi identitet!

By  | 
Mukti se "pričinjava" Juvrađ

Mukti se “pričinjava” Juvrađ

Ratore je besan

Ratore je besan

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti saznaje da je Juvan u stvari njen brat, Juvrađ

Miti saznaje da je Juvan u stvari njen brat, Juvrađ

Ratore je u neverici. Seća se Ićinog svedočenja na sudu, kako je Juvrađa odvela policija, jednog dela svog poslednjeg razgovora sa Juvrađem, Mitinog upozorenja da taj čovek možda i nije Juvan. Besan je.

Juvrađ vozi. U jednom trenutku stavi svoju ruku na Muktinu. Ona ga pogleda i učini joj se da vidi Juvrađevo prvobitno lice kako se smeje zlobno. Vrisne. Juvrađ ukoči. Pita Muktu šta je bilo, da li je dobro. Ova mu odgovori da joj se učinilo da je prošlost zakucala na njena vrata. Izvinjava mu se. Juvrađ joj kaže da se opusti, ništa je iz prošlosti sada neće mučiti. Tera je da spava, mora da je umorna. Krene. Mukta sklopi oči i zaspi. Juvrađ vadi lekove iz njene tašne, setio se nečeg.

Mukta i Juvrađ ulaze u hotelsku sobu. Ona mu kaže da ide do kupatila. On ugleda njen telefon, pa ga isključi i kaže da će ta noć biti poslednja u Muktinom životu. Sakrije telefon pod jastuk. Potom zameni Muktine tablete sedativima. Kaže da mu ne treba njeno telo, već njen život, njena smrt. Taj život će joj s pravom oduzeti.

Kađri i Miti su u sobi i pričaju o tome kako je Akaš divan muž. Zvoni telefon, to je Ratore. On govori Miti da je Juvan Muktu odveo u neko odmaralište. Ona mu kaže da zna, tetka joj je rekla. Ratore kaže ljutito da je zakasnio za par minuta. Saznao je istinu i hitno mu je potrebna. Miti ga pita zašto je tako uznemiren. Ratore se parkira ispred njene kuće. Miti ga ugleda s prozora. On joj otkrije da je Juvan u stvari Juvrađ i ona je u totalnom šoku. Ratore nastavi da, ako postoji neko ko sad može da ga spasi (Juvrađa), to je ona. On (Ratore) je toliko besan da neće moći da se iskontroliše kad ga uhvati. Prošli put ga je Ića spasila, ali ovaj put, ne zna šta bi mogao da mu uradi. Jedina osoba koja može sve da ih spase jeste ona. Potrebna mu je njena pomoć, da krene s njim. Jako je besan. Miti razmišlja. Ratore je pogledom potraži na prozoru. Napet je. Miti se seća šta je obećala Akašu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *