Juvrađ otkriva Mukti svoj pravi identitet!

Indijske Serije

Odbačena (1 389.ep.) 29.05.2014. – Juvrađ otkriva Mukti svoj pravi identitet!

By  | 
Juvrađ daje Mukti sedativ

Juvrađ daje Mukti sedativ

Akaš je iznenađen što je Miti otišla sa Ratoreom

Akaš je iznenađen što je Miti otišla sa Ratoreom

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ratore je video da Miti nije dobro

Ratore je video da Miti nije dobro

Juvrađ zatekne Muktu svu zamišljenu pa se srećno nakezi. Potom nastavi da se pravi da je fin i nudi je da jede. Ona kaže da ne želi, spava joj se, umorna je. Odluči da pozove Ratorea, ali ne može da nađe telefon. Juvrađ joj predloži da pozove kasnije, neka prvo uzme lek. Daje joj ga, kao i vodu. Ona ga posluša, zahvaljuje. On je zadovoljan.

Akaš se vratio kući sa sladoledom za Miti. Krene uz stepenice kod nje, ali mu Kađri kaže da je ona izašla sa Ratoreom. Akaš se iznenadi. Kađri doda da je Miti izgledala napeto i pričali su o Juvanu. Akaš se ljuti, u sebi pomisli kako je Miti prekršila obećanje.

Ratore vozi, s njim je, naravno, i Miti. Kaže kako mu se Mukta ne javlja na telefon. Traži od Miti da nastavi da je zove, dok on vozi. Miti zove, ali džaba. Ratoreov telefon zazvoni i Miti uključi razgovor na spikerfon. Ratore kaže svom čoveku da mu pošalje Višnuovu poruku i da zove inspektora kako bi locirao Muktin telefon, hitno je, ona je u opasnosti. Završavaju razgovor. On potom dobija Višnuovu audio poruku, pa Miti i on shvataju da je Višnu saznao da je Juvan u stvari Juvrađ. Iznenade se. Miti se pita kako Juvrađ može to da radi, njen rođeni brat.

Mukta oseća vrtoglavicu, sedne na krevet. Juvrađ se pravi da je zabrinut, pita je šta je bilo. Stavlja joj ruku na rame, kaže da misli da treba da je pregleda doktor. Ona sutane i on je pridržava. Krenuka vratima. Njoj se i dalje vrti i zamalo padne. Juvrađ je pridrži i kaže joj da idu po doktora. On baca iza sebe bočicu s lekovima.

Juvrađ vodi ošamućenu Muktu kroz hol. Ona se pita zašto joj se toliko vtri u glavi. On koristi svaku priliku da joj se približi. Kaže joj da sačeka, on će pozvati lift.
Potom stavi krišom masku sa svojim prvobitnim likom i obrati joj se: “Muku nuku!”
Ona ga preplašeno pogleda. Juvrađ joj onda kaže da je on njen prijatelj, Juvan. Skine masku. Potom je opet vrati, pa opet skine. Mukta je preneražena. On je zgrabi i povede ka liftu. Ona viče u pomoć. Juvrađ je ugura u lift. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  25 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site