Juvrađ otkriva Mukti svoj pravi identitet!

Indijske Serije

Odbačena (1 389.ep.) 29.05.2014. – Juvrađ otkriva Mukti svoj pravi identitet!

By  | 
 Juvrađ otkriva Mukti svoj pravi identitet!

Juvrađ otkriva Mukti svoj pravi identitet!

Juvrađ preti Mukti

Juvrađ preti Mukti

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Mukta je uplašena

Mukta je uplašena

Ratore i Miti stižu u ispred odmarališta.

Akaš je u sobi i uznemiren je razmišljajući gde je Miti mogla da ode. Uprkos tome što joj je toliko objašnjavao, ona je uradila šta je htela. Dolazi Kađri i pita ga da li je pričao s Miti. On joj ljutito odgovori da nije i ne želi. Kađri mu kaže da je sigurno iskrslo nešto bitno. On pita šta može biti bitnije od njihovog deteta.

Ratore pojuri ka recepciji. Miti takođe požuri, ali zastane jer joj se zavrti u glavi. Ratore je ugleda, pa se zabrine i dojuri do nje. Ona mu kaže da je dobro. Požure unutra, recepcionerka im kaže broj sobe.

Juvrađ je Muktu odveo na krov zgrade. Gurne je i ona padne. Gleda je s prezirom. Spusti se dole, do nje. Pita je kako joj se sviđa iznenađenje. Smeje se. Uhvati je za glavu i obraze pa joj kaže da su ga ona i njegova majka poslale u zatvor.
Vikne: “Majko, dolazi ti Mukta!”

Ratore upada u sobu u kojoj su boravili Mukta i Juvrađ. Doziva je. Miti takođe ulazi unutra. Shvataju da nije tu. Ratore nađe na podu bočicu s lekovima, miriše ih. Recepcionerka upada sa batlerom i kaže Ratoreu da je taj batler video Muktu i Juvrađa na krovu. Ratore i Miti požure.

Juvan pita Muktu u čemu je bila njegova greška, samo je hteo da spava s njom (znači strašno… čuj ti šta on pita… – prim.prev.). Mukta mu odbrusi da je odvratan, to što je promenio lice ne znači da je promenio i karakter. On joj odvrati da on i ne želi da se promeni, sve je to bio njegov plan za osvetu. Ona ga nazove životinjom. On kaže da to i jeste i želi da mu ona bude sledeći plen. Tada će se priča završiti. Gurne je. Potom joj kaže da je njegov prvi zatvorenik bio Višnu Kašijap. Kezeri se, dok je Mukta u šoku. On nastavi kako je Višnua pretvorio u konobara, jer je voleo ono što je sam Juvan voleo. Prikazuju nam sećanje na to kako se Višnu sudario s onim likom pa mu torta ispala iz ruku. Mukta gleda Juvrađa s mržnjom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  25 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site