Miti je izgubila bebu! :(

Indijske Serije

Odbačena (1 390.ep.) 30.05.2014. – Miti je izgubila bebu! :(

By  | 
Juvrađ preti da će ubiti Muktu

Juvrađ preti da će ubiti Muktu

Juvrađ misli da je uboo Muktu

Juvrađ misli da je uboo Muktu

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti je zadržala Juvrađevu ruku

Miti je zadržala Juvrađevu ruku

Mukta ustane i pokuša da dođe do Ratorea i Miti, ali je Juvrađ uhvati i zapreti joj nožem. Ona, Miti i Ratore su šokirani. Miti i Ratore ga teraju da skloni nož i pusti Muktu. Juvrađ kaže Miti da je Akaš idiot jer ga nije prepoznao. Ratore pokuša da se približi, ali mu Juvrađ odbrusi da to ne čini inače će odmah ubiti Muktu. Miti ga nazove bratom, ali on odvrati da nije ničiji brat, ona nije njegova sestra. Traži da prestanu s emotivnom dramom. Doda da je dobro što su došli. Ratore mu preti da će ga uništiti ako povredi Muktu. Miti mu vikne da prestane s tim, neka ubije nju (sjajno! bravo, pametnice! to što na taj način nudiš i život svog nerođenog deteta, nema veze! – prim.prev.), jer želeo je da se osveti njihovoj majci. Ratore mu kaže da je prošli put pogrešio što ga je poštedeo, to je bilo iz dužnosti rema Ići. A, ako ga neko danas može spasiti, to je Miti. Treba da je posluša. Juvrađ ga ućutkuje, kaže da su svi oni idioti. Hvali se kako je naveo Višnua u klopku i stvorio nesporazume između njega i Akaša. Sve ih je napravio budalama i danas će Mukta umreti. Ratore krene ka njemu, pa Juvrađ gurne Muktu. Miti je prihvati, grli i teši, dok Ratore dograbi Juvrađa i počne žestoko da ga tuče. Miti ga ugleda tako pobesnelog. Mukta ga zove. Ratore im priđe da vidi kako su. Dok on i Miti teše Muktu, Juvrađ spazi nož na podu i uzme ga. Glava mu je krvava. Ustane i krene ka njima. Priđe s leđa Ratoreu i zamahne nožem u nameri da ubije Muktu. Mukta je u šoku. Juvrađ se smeje zlobno, misli da je uspeo u svom naumu. Međutim, osmeh mu nestaje s lica jer shvata da ga je Miti ščepala za ruku i tako ga zaustavila. Ona ga ljutito gleda, dok je on u šoku. Juvrađ je, potom, gurne i ona padne na stomak. Viče, boli je. Ratore nogom odgurne Juvrađa. Miti se drži za stomak i plače. U istom trenutku, Akaš se trgne iz sna viknuvši Mitino ime. Mukta pritrčava Miti. Ratore opet tuče Juvrađa. Kaže mu da kazna koju propisuje zakon za njega nije dovoljna, on će ga kazniti u svom stilu. Udara ga u ime svih onih kojima je učinio nepravdu. Potom uzme nož. Kaže kako ne želi da ponovi grešku da ga ostavi u životu. Zamahne nožem da ga ubije, ali Mukta vikne njegovo ime. On je pogleda pa postane svestan da je Miti još na podu i u velikim bolovima. Brzo dojuri do njih dve. Podigne Miti u naručje i krene sa Muktom da je odvedu lekaru. Juvrađ koristi priliku i beži. Ovo troje ulaze u auto. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

39 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *