Akaš saznaje da je Miti izgubila bebu!

Indijske Serije

Odbačena (1 391.ep.) 02.06.2014. – Akaš saznaje da je Miti izgubila bebu!

By  | 
Ratore je iznenađen Akaševim rečima

Ratore je iznenađen Akaševim rečima

Akaš luta s lutkom u rukama

Akaš luta s lutkom u rukama

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Akaš pomaže ženi

Akaš pomaže ženi

Požuri uz stepenice, a onda odjednom stane. Pogleda lutku koju je kupio pa se okrene i odjuri iz kuće iako majka pokuša da ga spreči. Ona je tužna, kaže kako sve to nije u redu. To nije trebalo da se desi. Poznaje svog sina. Ljut je na svakoga, uključujući i nju. Rana mu je toliko duboka da će trebati vremena da zaraste. Prestaće da priča sa svima i niko neće moći da ga urazumi. Na kraju će se smiriti. Potreban je Miti, a i on sam je slomljen iznutra. Ne, nije u redu to što se desilo. Ona plače, kao i Mukta.

Akaš hoda po putu sav izgubljen, još uvek držeći lutku u rukama. Seća se trenutka kad je saznao da je Miti trudna, kako je bio srećan s njom nakon toga. Potom se seti i Ekadišinih strašnih reči da je pobacila. Gleda u nebo. Počinje pljusak, Akaš stoji u mestu. Potom spazi ženu kako sa bebom u rukama teškom mukom pokušava da ispravi bambus koji pridržava improvizovanu nadstrešnicu. Požuri do nje da joj pomogne, stavljajući lutku na zemlju. Žena mu spusti ruku na glavu i blagoslovi ga. On joj pruži novac i ona ga uzme. Potom podigne lutku sa zemlje, i krene, ali se zaustavi. Pogleda lutku, pa ženu i dete. Seti se kako je sa Miti jeo ljutu hranu i kako su se raspravljali, ali su na kraju dobili ono što su želeli. Opet pogleda lutku pa stavi ruku na njenu kosu, kao da u njoj vidi svoje dete. Teška srca je pruži ženi i pokaže da je to za bebu. Žena je uzme, dok on ostane da stoji ispružene ruke. Kadar se deli na dva dela: u jednom delu je tužna Miti, a u drugom, isto tako tužan, Akaš.

Nema najave za sledeću epizodu

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  38 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site