Miti se odriče Juvrađa!

Indijske Serije

Odbačena (1 393.ep.) 04.06.2014. – Miti se odriče Juvrađa!

By  | 
Miti je zaspala čekajući Akaša

Miti je zaspala čekajući Akaša

Akašu je potrebno vreme

Akašu je potrebno vreme

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Na Mitinoj ruci je ostao trag Akaševe krvi

Na Mitinoj ruci je ostao trag Akaševe krvi

Tapu je kod Damini. Kaže da joj ne može ublažiti bol, ali mora da vodi računa o sebi. Samo ona može podržati Miti. Čak ni Akaš nije uz nju. Moraće da bude jaka da bi mogla da se brine o Miti. Damini se slaže. Dođe Mukta i kaže im da ide kod Miti. Od nje će direktno ići u bolnicu. Nani takođe dođe i kaže joj da neće ona nigde. Vratila se pre sat vremena iz bolnice i sad opet ide. Trebalo bi da vodi računa o svom zdravlju jer je trudna. I njoj treba odmor. Tapu se tu složi s Nani. Mukta im kaže da će jesti u bolnici. Nani je podseti šta joj je rekao doktor. Ne sme toliko da se stresira, šta ako se i njenoj bebi nešto desi. Tapu je zaustavi. Nani odustaje. Mukta i Damini odlaze kod Miti. Nani je i dalje zabrinuta i pita se kad će Mukta da se urazumi. Tapu ne nalazi da Mukta greši. Nani joj kaže da treba da bude praktična i doktori su digli ruke (od Višnua). Neka misli na Muktu. O kome će se brinuti ona kad se porodi, o bebi ili o Višnuu. Tapu joj kaže da stane tu. Neka slučajno ne govori tako pred Muktom ili Ratoreom jer vrlo dobro zna da on to neće tolerisati. Odlazi. Nani je odlučna, kaže da će neko morati da uradi nešto kako bi Mukta bolje živela.

Akaš uđe u sobu i zatekne usnulu Miti na stolici, sa knjigom u rukama. Polako joj izvuče knjigu, ali nju to probudi. On okrene lice od nje. Ona brzo ustane, pita ga zabrinuto gde je bio.
Izvinjava mu se: “Znam da si ljut na mene i da ne možeš da mi oprostiš ono što se desilo, ali nisam ja kriva. Žao mi je! Pričaj sa mnom jer se ovako osećam kao da se gušim! Ne mogu da živim ovako! Žao mi je!”
Akaš ćuti. Ona primeti posekotinu na njegovoj ruci pa se zabrine. On joj kaže da se samo pobrinuo da dovrši nešto što je ostalo nedovršeno. To iznenadi Miti.
On krene, ali ga ona zaustavi: “Sedi i pričaj sa mnom neko vreme. Trebam te sada. Nemoj mi to raditi.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *