Nani dobija Muktin potpis na prevaru!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 394.ep.) 05.06.2014. – Nani dobija Muktin potpis na prevaru!

By  | 
Miti krišom briše suze

Miti krišom briše suze

Akašev poklon

Akašev poklon

Otac i ćerka kreću u akciju

Otac i ćerka kreću u akciju

Muku pita Miti za detalje oko zabave. Ona joj odgovori da ovog puta neće slaviti, Akaš ima neki bitan sastanak sa američkim klijentima, pa će doći kasno. Rešili su da proslave kasnije. Mukti je sve jasno, kaže Miti da se čuva, prekidaju razgovor. Miti krišom obriše suze i ode. Akaš je tužan.

Mukta razmišlja kako zna da Miti krije istinu od nje. Ništa nije u redu između nje i Akaša i ona (Mukta) je za to kriva. Potrebna joj je (Mukta Miti). Volela bi da je Višnu sada uz nju. Zajedno bi isplanirali lepo iznenađenje za njih. Ali, sada će ona sama morati da smisli nešto. Mora biti jaka.

Kurir donosi Miti poklon. Kaže da joj ga je muž rezervisao još pre 15 dana. Miti uzima poklon. Sretne Akaša. On joj poželi srećnu godišnjicu, kao i ona njemu. Miti mu potom zahvali na poklonu i krene da ga otvara. Akaš deluje zabrinuto. Poklon je foto ram sa njihovim manjim slikama, a u sredini je mesto za najveću sliku prazno i namenjeno je njihovoj bebi. Miti je tužna i dodiruje prazno mesto u foto ramu. I ona i Akaš ćute. On potom odlazi.

Ratore ulazi u kuću Takurovih, spazi duboko zamišljenu Muktu kako sedi. Ona mu kaže za Mitinu i Akaševu godišnjicu i kako su oboje uznemireni. Ratore joj objasni da je njena beba njoj jako bitna, a njima će trebati vreme jer su izgubili svoju. Mukta kaže da hoće da pripremi zabavu iznenađenja za njih. Ratore predlaže da to bude u njegovom hotelu. On će popričati sa Akašem, a ona može sa Miti. Tapu je malo zbunjena, pita ih šta se dešava. Mukta joj priča. Tapu se sviđa ideja. Mukta doda da će Višnuu biti drago. Tapu je zbunjena. Mukta joj otkrije kako veruje da je Višnu čuje iako nije sposoban da joj odgovori. Ona odlazi. Tapu je zabrinuta za nju, kaže da Muku nije spremna da prihvati realnost. Ratore istakne da Mukta ima potpuno poverenje u svoju ljubav. To joj daje nadu i snagu. Ona možda živi od te nade i oni ne smeju dozvoliti da se ona uruši. Tapu ga podseti da su čak i doktori digli ruke od Višnua. A Mukta je trudna, kad će se sve to završiti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno