Višnua skidaju sa aparata!

Indijske Serije

Odbačena (1 395.ep.) 06.06.2014. – Višnua skidaju sa aparata!

By  | 
Miti i Akaš gledaju zajednike slike

Miti i Akaš gledaju zajednike slike

Akaš se izvinjava

Akaš se izvinjava

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akaš i Miti hrane jedno drugo

Akaš i Miti hrane jedno drugo

Miti i Akaš sedaju za sto na prelepo ukrašenom mestu. Iznenada, nestane svetla, pa se Miti uplaši i uhvati Akaša za ruku. On stavi svoju ruku na njenu. Odjednom ih samo snop svetlosti obasja. Oni se iznenade. Na video bimu se pojavljuju njihove zajedničke slike. Akaš i Miti se pogledaju i on joj se slatko izvini uhvativši se za uši. Ona se smeši. Idu njihove slike sa venčanja pa je Akaš zadirkuje kako je morao da je nosi oko svete vatre, a bila je baš teška. Obećava joj da će je čuvati celog života, ljubi joj ruku. Začuje se aplauz. Miti i Akaš se iznenade, ustanu. Svi su tu. Miti i Mukta se grle. Miti joj zahvaljuje. Mukta joj odgovori da je dokazano da je bila u pravu. Akaš i Miti potom uzimaju blagoslove od starijih, pozdravljaju se sa svima. Sankrant grli Akaša, koji primeti da mu je brat tužan, iako se trudi da izgleda srećno. Ratore objavljuje da je vreme da se seče torta.
Sankrant stoji sam po strani. Seća se venčanja s Ambikom i kako mu je rekla da ga ne voli jer je niko i ništa.
Priđe mu Akaš: “Znam o čemu razmišljaš. I tebi je godišnjica.”
Sankrant potvrdi, kaže da je bol još tu. No, on i snaja su i dalje zajedno i vole se. Tišina između njih dvoje nije dobar znak, ne sviđa mu se to. Za toliko može očekivati od svog brata da bude srećan. Akaš klimne glavom i ode.

Nani stiže u bolnicu. Ulazi u ordinaciju.

Miti i Akaš seku tortu, nakon što duvaju u svećicu. Svi im aplaudiraju. Oni potom hrane jedno drugo tortom. Svi su jako srećni zbog njih. Mukta je emotivna. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *