Višnua skidaju sa aparata!

Indijske Serije

Odbačena (1 395.ep.) 06.06.2014. – Višnua skidaju sa aparata!

By  | 
Ratore i Tapu

Ratore i Tapu

Mukta je uznemirena jer je sat stao

Mukta je uznemirena jer je sat stao

Doktor kaže Mukti da je ona dala pristanak

Doktor kaže Mukti da je ona dala pristanak

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Nani presretne Muktu, pita je gde će. Ova joj odgovori da ide kod Višnua. Nani je odvraća, ali Mukta insistira da je važno da ode. Umeša se Ratore, kaže Nani da Mukta treba da ide ako već oseća da tako treba. Takvi osećaji se ne trebaju ignorisati. On i Tapu će poći sa njom. Nani je zabrinuta.

Med.sestra i doktor skidaju Višnua s aparata. Premeštaju ga u drugu sobu.

Mukta je na putu, sa Ratoreom i Tapu, i oseća se uznemireno. Tapu pokušava da je umiri, ali Mukta je sigurna da se s Višnuom dešava nešto loše jer je njen sat prestao da radi.

Doktor izlazi iz sobe u koju je premestio Višnua, ali onda stane jer Višnu počne da diše duboko. Doktor naredi sestri da brzo pozove Dr. Kanu i dojuri do Višnua da ga pregleda. Ne može da veruje.

Mukta je sa ocem i majkom napokon stigla u bolnicu. Ne nalaze Višnua u njegovoj staroj sobi. Šokirani su. Mukta usplahireno poviče da je bila u pravu, nešto nije u redu. Pitaju sestru, ona ih uputi. Ratore prvi upadne u sobu, a za njim i Tapu i Mukta. Šokirani su. Doktor pregleda Višnua. Mukta dotrči do Višnua, dok Ratore počne da se dernja na doktora što je skinuo Višnua sa aparata. Naređuje im da odmah vrate pacijenta na intenzivnu. Mukta neprestano doziva Višnua i jako je uplašena. Višnua stavljaju na ležaj i vraćaju u staru sobu. Mukta ljutito pita doktora ko mu je dozvolio da premesti Višnua.
Doktor: “Vi ste mi dozvolili!”
Svi su zgranuti.

U sledećoj: Doktor pokazuje papire koje je potpisala Mukta. Kaže da je ona Višnuova žena i prema tome, ako ona potpiše, to znači da oni treba da izvrše to što tu piše. Tapu i Ratore pitaju Muktu zašto je potpisala. Mukta im sva ljuta odgovori da ju je to Nani prevarila. Tapu i Ratore su zapanjeni.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  16 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site