Mukta se suočava sa Nani!

Indijske Serije

Odbačena (1 396.ep.) 09.06.2014. – Mukta se suočava sa Nani!

By  | 
Mukta se suočava sa Nani!

Mukta se suočava sa Nani!

Ratore traži dokaz za ono što je doktor rekao. Doktor pokazuje papire koje je potpisala Mukta. Kaže da je ona Višnuova žena i prema tome, ako ona potpiše, to znači da oni treba da izvrše to što tu piše. Tapu i Ratore pitaju Muktu zašto je potpisala. Mukta im sva ljuta odgovori da ju je to Nani prevarila. Tapu i Ratore su zapanjeni.

Akaš i Miti su u bolnici. Miti mu kaže da su doneli Krišnu na vreme (neku bebu), biće dobro. Taman hoće da krenu, kad se pojavi med.sestra i stavi Miti malenog Krišnu u naručje. Akaš i Miti su iznenađeni, pokušavaju da joj kažu da to nije njihova beba, ali sestra ode. Beba plače. Miti počne da je ljuljuška, pa se ona umiri. Miti i Akaš se smeše. Sestra se vrati do njih, a onda se pojave i bebini pravi roditelji. Otac deteta grdi sestru što daje njihovu bebu bilo kome. Sestra im se izvini. Žena krene da uzme bebu iz Mitinog naručja. Međutim, Miti privije bebu sebi, gleda je. Akaš je oslovi i odmahne glavom. Miti drži bebu za ručicu, teško joj je da se odvoji od nje. Bebina majka je napokon uzima i odlazi sa mužem. Miti i Akaš gledaju za njima. Akaš potom pogleda zamišljenu i tužnu Miti. Dodirne je i ona se prene. Odlaze odatle.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nani se nervozno šetka po sobi: “Kad god pokušam da uradim nešto dobro za nekoga iz ove kuće, stvari se okrenu protiv mene! Niko nikad nije pokušao da me razume!”
Dolazi ljutita Mukta sa papirima u rukama: “NANI! Šta je ovo? Htela si da udaljiš Višnua od mene? (zar ovi ne znaju da nazovu stvari pravim imenom?? trebalo je da konstatuje da je nani htela da ubije višnua, a ne da ga “udaalji” od nje! – prim.prev.)”
Nani: “Šta sam drugo mogla? Ne mogu da te gledam tako tužnu! (aha… a da je višnu umro, ona bi bila jako srećna… ko bre piše ove dijaloge?? – prim.prev.) Postaćeš majka! O sebi ne brineš, a brineš o tom Višnuu od koga su čak i doktori digli ruke! Uradila sam to nakon mnogo razmišljanja! Nisam ništa uradila za sebe, već za tebe!”
Mukta besno baci fasciklu na krevet. Dolaze Đogi, Tapu i Ratore. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *