Pandit govori Miti da neće moći da postane majka!

Indijske Serije

Odbačena (1 397.ep.) 10.06.2014. – Pandit govori Miti da neće moći da postane majka!

By  | 
Akaš ugleda Miti na vratima kuhinje

Akaš ugleda Miti na vratima kuhinje

Akaš se opekao

Akaš se opekao

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti spazi Ekadiš

Miti spazi Ekadiš

Miti i Akašu je malo neprijatno

Miti i Akašu je malo neprijatno

Miti se budi. Okrene se sanjiva ka Akaševoj strani kreveta: “Dobro jutro, Aka…”
Shvati da njega nema. Doziva ga, ali se on ne javlja. Ona ugleda otvorena vrata.
Prikazuju nam Akaša u kuhinji, stavlja kuvarsku kapu na glavu, opasao je kecelju. Počinje sa kuvanjem. Nakon nekog vremena, dolazi Miti. Spazi ga u poslu, pa počne da se smeje. Akaš je pogleda, umazan je brašnom 😀 Miti je prijatno iznenađena njegovim izdanjem. Akaš joj kaže da je preuzeo odgovornost oko pravljenja njenog omiljenog doručka. Miti bi da mu pomogne, ali je on podseti kako nije to radila kad je on radio u njenoj kući kao sluga 21 dan. Miti kaže da se dobro seća toga. Akaš razjasni da je sve to radio svim srcem. Danas je on njen šef, Akaš Četerđi. Njoj se to sviđa. Nestašno mu skine kapu s glave, kaže mu da bude malo pažljiviji. Briše mu brašno s čela. On je zaustavlja. Miti krene. Akaš gleda za njom pa se opeče i jaukne. Miti se brzo okrene i uplaši. Dojuri do njega. On krije ruku. Miti ga vuče da joj pokaže, duva mu u prst. Ekadiš prođe tuda pa ih spazi tako bliske. Akaš kaže Miti da nije ništa strašno. Ekadiš se smeje. Akaš zagrli Miti. Ekadiš u sebi pomisli kako je njen sin shvatio njene reči ozbiljno i uskoro će dobiti naslednika. Miti kaže Akašu da je pusti, neko bi mogao da naiđe. On joj veli da je siguran da niko neće naići. Međutim, Miti ugleda Ekadiš, dok Akaš zatvorenih očiju uživa u trenutku.
Miti ga ćušne i tiho procedi: “Svekrva!”
Akaš je takođe ugleda, pa se uozbilji i malo odmakne od Miti stavivši ruke iza leđa. Miti je malo neprijatno. Ekadiš uđe u kuhinju. U ruci joj je obredni tanjir. Daje Miti prasad. Izrazi svoju sreću zbog njih, i nadu. Kreće sva srećna. Miti gurne Akašu malo prasada u usta. Ekadiš se još jednom okrene da ih pogleda. Smeje se i napokon odlazi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *