Lekar potvrđuje Miti Panditove reči!

Indijske Serije

Odbačena (1 398.ep.) 11.06.2014. – Lekar potvrđuje Miti Panditove reči!

By  | 
Mukta pokušava da ubedi Tapu

Mukta pokušava da ubedi Tapu

Tapu se ne ide na zabavu

Tapu se ne ide na zabavu

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti je zabrinuta i zamišljena. Ekadiš i Akaš se vraćaju nazad. Ekadiš pita sveštenika da li je uspeo da pročita nešto sa Mitinog dlana. Sveštenik odgovori da će, božjom voljom, u njihovim životima sve biti u redu. Doda da i Miti i Akaš treba da drže post, ali bez vode. Miti je i dalje zamišljena.

Mukta donese Tapu sari, ali ova neće da ga obuče. Mukta smišlja priču kako bi je ubedila. Pridružuje im se i Nani. Mukta navodno poziva Tapu i Ratorea na zabavu nekih prijatelja povodom njihove godišnjice. Kaže da roditelji svih njenih prijatelja idu. Tapu kaže da se njoj ne ide, ali je Nani nagovara. Obeća joj da neće ulaziti u Višnuovu sobu bez Muktine dozvole. Mukta kaže da je već unajmila med.sestru za taj dan i sad nemaju nikakav razlog zbog koga bi odbili. Tapu se napokon složi. Mukta im kaže da je mesto zabave u blizini Ratoreove kuće. Predlaže da oni odu u tu kuću, a ona će doći da ih pokupi. Tapu je i dalje ljuta na Nani.
Mukta upita Nani zašto je podržava, ona ne zna ništa o njenom planu. Nani joj odgovori da zna sve. Njena prijateljica je u Americi. Ona (Nani) je, ipak, nana njene majke, tako da sve zna. Zna da ona (Mukta) želi da njeni roditelji borave u novoj kući. A ta zabava je samo izgovor da oni počnu da žive nov život. Doda da se slaže da je loša, ali, nije baš toliko da joj ne pomogne za neki dobar cilj (“dragi” scenaristi, ako ste mislili da ćete nam ovako omiliti Nani, grdno ste se prevarili! sad vadi fleke i ulizuje se Mukti… – prim.prev.). Mukta joj zahvali pa se Nani obraduje.

Miti ne može, a da ne razmišlja o sveštenikovim rečima. Zvoni joj telefon, to je Akaš. On joj kaže da je isplanirao iznenađenje za nju. Ona pokuša da mu kaže šta joj je sveštenik rekao, ali on počne da priča o puđi. Kaže da će sve uraditi za njihovu bebu. Ne dozvoljava joj da kaže ono što je htela. Tera je da otvori plakar u kome se nalazi sari za nju. Hoće da ga ona obuče to veče i da dođe da se vidi s njim. Miti opet pokuša da mu kaže šta je htela, ali on ne želi da je sasluša i prekida poziv. Miti je zabrinuta. Ugleda svoje rezultate i reši da se konsultuje sa lekarom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *