Akaš radi jako tešku puđu!

Indijske Serije

Odbačena (1 399.ep.) 12.06.2014. – Akaš radi jako tešku puđu!

By  | 
Miti plače

Miti plače

Akaš se budi na Mitin dodir ruke

Akaš se budi na Mitin dodir ruke

Miti i Akaš

Miti i Akaš

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti bi da kaže istinu Akašu

Miti bi da kaže istinu Akašu

Miti dodiruje stomak i suze joj klize niz lice. Doktorka je pita da li joj je dobro. Miti samo ćuti i tiho plače. Doktorka joj kaže da vodi računa o sebi. Ide tužna muzika. U međuvremenu, Akaš i dalje čeka da Miti stigne. Ona slomljena izađe iz ordinacije.

Akaš je, čekajući Miti, zaspao na stolici.
Miti u glavi odzvanjaju sveštenikove i doktorkine reči. Seća se koliko su Akaš i Ekadiš uzbuđeni zbog naslednika, čemu se nadaju i šta očekuju. Ona stiže kod Akaša i nežno ga pomiluje po licu. On se probudi i nasmeši. Ona mu se izvini što ju je toliko čekao. Seda mu u krilo. On je u romantičnom raspoloženju, dok ona pokušava da mu ispriča da neće moći da postane majka. Akaš primeti da je ona zabrinuta. Odjednom, začuje se grmljavina i Miti se od straha zalepi za Akaša. On se nasmeši i zagrli je. Počne kiša, pa odluče da uđu u šator. Međutim, on prokišnjava. Shvate da ne mogu ostati tu. Miti krivi sebe što je Akašu propao plan. Ponovo pokuša da mu ispriča sve, ali joj on ne dozvoli. On skine svoj sako i stavi ga iznad njihovih glava, te požure do auta. Njih dvoje se zaglave u saobraćajnoj gužvi. Akaš izađe da vidi čemu zastoj. Miti prilazi neki asketa, kako bi uzela blagoslov od njega.
Međutim, on se odjednom povuče: “Kako da te ja blagoslovim kad je čak i Bog ljut na tebe!”
Miti ga šokirano gleda. Asketa joj kaže da nikada neće moći da ima dece. Žudeće za njima, ali ih nikada neće imati. Miti zatvori prozor da ga ne sluša, ali on nastavi da viče i ponavlja iste reči iznova i iznova. Akaš ga čuje, pojuri ka njemu i uhvati ga za okovratnik. Asketa mu kaže da govori istinu. Akaš ga ljutito upita gde mu je dokaz za to što govori. Miti mu iz auta viče da stane, asketa ne greši. Sveštenik i doktorka su joj rekli isto. Pokušavala je baš to da mu kaže, da neće moći da ima dece. Pokuša da ga dodirne, ali umesto njega, dodirne prozor auta i shvati da je Akaš nije ni čuo. Akaš upozorava asketu da ne govori protiv njegovog deteta. Miti izađe iz auta i zaustavi ljutitog Akaša nateravši ga da se zakune u nju. Akaš napokon popusti. Oni se vrate u auto, dok ih asketa gleda. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *