Ekadiš skriva od Akaša Mitin CD!

Indijske Serije

Odbačena (1 402.ep.) 17.06.2014. – Ekadiš skriva od Akaša Mitin CD!

By  | 
Miti grli Akaševu kurtu

Miti grli Akaševu kurtu

Miti gleda nanogicu

Miti gleda nanogicu

Miti dodiruje idol

Miti dodiruje idol

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti baca poslednji pogled na svoju sobu

Miti baca poslednji pogled na svoju sobu

Miti ostavlja CD za Akaša. Uzima njegovu kurtu i priseća se trenutaka vezanih za istu. Grli je uplakana, a zatim i poljubi. Na njoj ostane otisak njenih usana. Stavi je na krevet. Otvori kutijicu s crvenim parhom pa se priseti kako joj je Akaš stavio sindur. Ovaj put, ona sama to čini. Uzima jednu od nanogica koje joj je poklonio Akaš. Prisloni je na grudi. Dodirne njegove sandale i tako uzme blagoslov od njega. Pomiluje Krišnin idol. Suze joj teku niz lice. Uzme kofer i po poslednji put se okrene da pogleda svoju sobu. Pregršt srećnih trenutaka joj navire. Akaševe reči, kako želi bebu, je prenu. Njegove reči da želi da se njihova beba rodi u toj kući, odzvanjaju joj u glavi. Razmišlja o njegovom snu da imaju dete.
Miti potom ode u kuhinju. Ponudi se da pomogne Kađri, ali je sve već gotovo i nema potrebe. Miti joj kaže da se lepo povezala sa ljudima iz te kuće. Svako može da je pozove ako mu nešto zatreba. Kađri klimne glavom. Miti je tera da joj obeća da nikada neće napustiti tu kuću, nikada se neće vratiti u Aatishgarh. Kađri se uplaši pri pomisli da Miti ide negde.
Miti joj tužno kaže da ne može nigde da ode: “Moje uspomene su u svakom ćošku ove kuće… Poneću sa sobom uspomene ako budem išla negde.”
Kađri nastavi sa radom. Miti je pogleda još koji tren, pa krene odatle. Zastane na vratima pa se okrene i mahne joj.
Ona potom siđe niz stepenice. Gleda unaokolo, kreće se ka vratima. Seća se svog venčanja i momenata koje je provela s Akašem nakon toga. Sabere se nekako i prekorači prag.

Miti je na autobuskoj stanici. Dolazi i Damini sa svojim prtljagom. Miti joj kaže da nije imala hrabrosti da popriča s Akašem. On dolazi kući za ručak, a ona je sve snimila na CD. Tu mu je poručila da će ga čekati na stanici do 15h. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *