Voz u kome je Miti eksplodira!

Indijske Serije

Odbačena (1 406.ep.) 23.06.2014. – Voz u kome je Miti eksplodira!

By  | 
Tina Duta na setu - u vozu

Tina Duta na setu – u vozu

Fidin muž uhvati nežno Fidu za ruku, ona se nasmeši. Međutim, on je besno gurne da padne s voza, ali je drži za ruku. Ona se prepadne, viče.
Damini počne da kašlje pa Miti odluči da ode do drugog vagona po vodu. Fidin muž podseća Fidu na njenu misiju. Miti ide ka njima. Fidi muž govori kako su oni bombaši i ne sprijateljuju se tek tako sa bilo kime. Fida kaže da dobro zna šta joj je misija. Spremna je da žrtvuje svoj život za njega i njihovu ljubav. Nije zaboravila da je bombaš samoubica. On joj kaže da se fokusira na svoju misliju, vrata raja su im otvorena. Ona ga uverava da neće drhtati dok umire. Ona prokomentariše kako joj je Miti rekla da jedna osoba ne treba da natera drugu osobu da izgubi svoj fokus zarad sebe.
Ovaj se iznervira na pomen Mitinog imena: “Ko je ona? Nalaziš logiku u njenim rečima, a tek si je upoznala?!”
Miti stigne do njih i zabrine se za Fidu, pita je da li je sve u redu. Fidin muž odlazi bez reči.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Sankrant je kupio karte za Ratorea i Akaša. Ekadiš kaže Akašu da razmisli još jednom, Miti je sama otišla. Pita ga koja je svrha da on sada ide po nju. Akaš je siguran da je njegova ljubav dovoljno jaka. Stićiće je ma gde bila. Dolazi sluga i pruža Akašu Mitin disk. Pavitra, Gomti i Ekadiš su u šoku. Akaš hoće da ga uzme, ali se umeša Pavitra, kaže da je CD njen. Pokušava da mu skrene pažnju, kaže mu da krene jer će zakasniti. Akaš uzima blagoslov od majke. Kađri i Sankrant ga isprate do vrata.
Gomti kaže sestrama kako se uplašila da se ne sazna istina. Ekadiš nije zabrinuta jer je ta veza gotova. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  41 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site