Voz u kome je Miti eksplodira!

Indijske Serije

Odbačena (1 406.ep.) 23.06.2014. – Voz u kome je Miti eksplodira!

By  | 
Prelomni trenuci u Akaševom i Mitinom životu...

Prelomni trenuci u Akaševom i Mitinom životu…

Miti se seća kako joj je Akaš izjavio ljubav po prvi put. Fida s ljubavlju gleda u pravcu svog muža. Miti se priseća kako joj je Akaš rekao da želi sopstvenu bebu i kako su njoj rekli da neće moći da postane majka. Fidin muž odlazi. Fida bez reči ustane i krene za njim. Damini i Miti su začuđene.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Đogi krivi sebe za sve. Nani ga pita zašto da krive sebe kad je neko odlučio sam da ode. Nada se da su dobro gde god da su. Sad treba da brinu za Muktu, ona je njihovo dete. Tretirali su Miti kao rođenu, da je i ona tako mislila ne bih ostavila onako. Mukta i Kana je ućutkuju. Nani kaže Kani da ne priča sa njim nego sa Đogijem. I Miti i Damini su sebične.
Kana ne može više to da podnese i kaže to Đogiju: “Bude li još i reč rekla, i ja ću otići iz ove kuće!”
Nani nije briga. Đogi joj kaže da ćuti. Tapu kaže da joj je baš Ekadiš rekla kako je možda ona nešto rekla Damini ili Miti što ih je jako povredilo. Nani nazove Ekadiš kameleonom. Ratore okončava njihovu diskusiju u svom stilu, jer nema svrhe komentarisati više. On i Đogi kreću na aerodrom. Divja povede Nani u stranu, kaže joj da ućuti. Nani joj kaže da je čudna. Njen muž lije suze zbog služavke, a ona tu njoj govori da ćuti. Ona je takva kakva je. Oštra, ali je istina ono što kaže. I ona (Divja) to zna. Damini je pre odlaska mogla da joj kaže da napušta kuću da joj je toliko značila. Čak i podstanari to rade. Pre nego što Divja uspe da bilo šta kaže, Nani ode.

Damini je nešto čudno. Fida je tako dobra, dok njen muž… Nekako se na čudan način obraća Fidi. Ne izgleda kao dobar čovek. Kad priča, ne gleda ljude u oči. Ponaša se kao lopov. Miti joj kaže da pusti to. Šta imaju one s nečijim bračnim životom. Postane emotivna razmišljajući o svom životu. Doda kako je dobro što su bar naišle na finu prijateljicu s kojom mogu da popričaju. Ionako će kasnije svako nastaviti svojim putem. Pita Damini koliko je Đamu udaljen. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  41 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site