Voz u kome je Miti eksplodira!

Indijske Serije

Odbačena (1 406.ep.) 23.06.2014. – Voz u kome je Miti eksplodira!

By  | 
Miti se vraća u voz...

Miti se vraća u voz…

Fidin muž kaže Fidi da su sada jako blizu Đamua: “On je naša meta. Nosićeš ovu bombu i razneti ovaj vagon. Ja ću biti u četvrtom vagonu od ovoga. Moraš da pritisneš ovo crveno dugme čim stignemo u Đamu. Zapamti, ne sme doći do greške! Umrećemo zajedno za našu misiju! Ostalo je još malo vremena da se nađemo zajedno u raju!”
Fida je spremna da za njihovu ljubav učini sve. On joj se kune da će umreti zajedno za svoju misiju. Fida klimne glavom.

Đogi i Sankrant su došli da isprate Akaša i Ratorea na aerodrom. Đogi želi Akašu sreću jer će to biti najteži test koji će morati da prođe da bi dobio Miti nazad. Njegovi blagoslovi su sa njim. Sankrant se pita šta će ako Damini i Miti siđu sa voza pre nego što dođu do Đamua. Đogi je siguran da Damini vodi Miti u Vaisno Devi. Ne postoji drugi razlog zbog koga bi njih dve išle u Đamu. Akaš kaže da će stići tamo mnogo ranije i otićiće pravo na stanicu. Vozu će trebati više vremena da stigne u Đamu.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Fida se vraća na svoje sedište. Ona pita Miti o njenom planu da ide u Katru. Kaže joj da je put od stanice pa nadalje oštećen. Predloži im da siđu u Nagli odakle mogu direktno da krenu prevozom za Katru. Damini i Miti su iznenađene. Miti je pita kako zna za Đamu. Fida slaže da joj je muž rekao, a njemu je rekao prijatelj. Oni će u svakom slučaju sići u Đamuu jer moraju da uhvate drugi voz.
Nastavi: “Sićićete u Nagli, zar ne? Neću vas pogrešno usmeriti jer vas smatram prijateljicama.”
Ona ih iznova i iznova pita isto. Miti pristane da siđu ranije, ali oseti Fidinu emotivnost i suze u očima. Ona i Damini su zabrinute za nju. Fida ponovi svoj predlog. Njen muž sedne nedaleko od njih. Dolazi prodavac čaja, nudi ga čajem. Ova je ljut i grdi ga da mu je čaj presladak. Fida je zabrinuta zbog njegovog ponašanja. On krene da ode, ali mu mala kartica ispadne iz torbe. Miti to primeti i pokuša da mu kaže, ali on ne obraća pažnju. Miti uzme karticu i da je Fidi. Fida se priseća kako joj je muž rekao da je na toj kartici master plan kako uništiti Indiju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  41 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site