Akaš i Ratore besomučno traže Miti!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 407.ep.) 24.06.2014. – Akaš i Ratore besomučno traže Miti!

By  | 
Akaš i Ratore besomučno traže Miti!

Akaš i Ratore besomučno traže Miti!

Damini je izbezumljena, vrišti Mitino ime i pruža ruku ka vozu. Ide muzika “Odbačene”. Ljudi beže na sve strane. Damini se seća kako je Miti dozivala iz voza. Stižu i Akaš i Ratore, gledaju unaokolo ne bi li videli Damini i Miti. Obojica ugledaju voz u plamenu. Ratore ugleda Damini, brzo dojuri do nje, zovne Akaša. Damini ne prestaje da plače. Akaš je uspaničeno pita gde je Miti. Ona uplakano pruži ruku ka vozu. Ratore i Akaš su u potpunom šoku. Damini im ispriča šta se desilo. Prikazuju nam sećanje na to kako se Miti vratila u voz. Damini kaže kako je je rekla da požuri, krivi sebe što ju je uopšte pustila. Akaš ne želi da veruje da se njegovoj Miti desilo nešto loše, i govori to Damini. Damini je loše, vrti joj se u glavi. Akaš joj pomogne da sedne, Ratore joj donese vodu. Ona gleda u voz i opet krivi sebe. Akaš i Ratore je uveravaju da se Miti ništa nije desilo, naćiće je i dovesti nazad. Kažu joj da ih sačeka tu, pa pojure ka vozu. Damini ne prestaje da plače.

Tapu gleda TV, idu vesti o eksploziji voza. Ona pozove ostale da vide. Svi su šokirani. Spikerka govori da je eksplozija uništila 4 vagona i ne postoji mogućnost da su ljudi, koji su se zatekli u bila koja od ta 4, preživeli. Porodica shvata da je Miti bila baš u tom vozu. Ekadiš i njeni takođe gledaju vesti u šoku. Ekadiš je zabrinuta i pita se da Miti nije bila u tom vozu. Tapu moli Đogija da pozove Ratorea. Divja umiruje Muktu i Tapu. Kaže im da postoji mogućnost da Damini i Miti nisu ni ušle u taj voz. Đogi pokušava da dobije Ratorea i Akaša, ali su im telefoni isključeni. Svi su jako zabrinuti. Mukta se boji najgoreg, a opet, nada se da se Miti ništa nije desilo. Nani je umiruje, kaže joj da je Damini sa Miti, a Bog sluša njene molitve. Neka ne brine, Miti neće ništa biti. Đogi pokušava da pošalje ovoj dvojici poruke, ali je mreža preopterećena i ne uspeva. Odluči da pozove Damini. Nastavljaju da prate vesti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno