Mladić ugleda Miti u reci!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 408.ep.) 25.06.2014. – Mladić ugleda Miti u reci!

By  | 
Akaš je pogubljen

Akaš je pogubljen

Ratore hrabri Akaša govoreći mu da će pronaći Miti. On klimne glavom, obriše suze. Obojica nastavljaju s potragom.

Doktorka je pregledala Muktu. Kaže porodici da moraju da se postaraju da se Mukta ne nervira. Rekli su joj da se nešo loše desilo u porodici i zato ih savetuje da Mukti prećute ako se nešto još gore desi, jer ona to neće moći da podnese. Svi klimaju glavom. Doktorka odlazi. Đogi pomazi usnulu Muktu po glavi. Divja kaže Đogiju da ništa ne priča Mukti. Zna da bi bilo nemoguće sakriti bilo kakve loše vesti od nje, ali moraju to da urade za njeno i dobro njene bebe. On se složi s njom. Nani je tužna što je Mukta u tom stanju jer brine za druge. Kaže da ne zna šta će biti ako se opet uznemiri zbog nečega.

Policajci diskutuju o eksploziji. Smatraju da u vagonu u kom je bomba eksplodirala niko nije mogao da ostane živ. Akaš ih čuje, kao i novinare koji govore isto. Gleda izgubljeno.

Noć je. Ratore, Akaš i Damini i dalje traže Miti, ali uzalud. Ratore proverava kod inspektora, ali on nema nikakve bitne informacije. Ratore kaže da razume situaciju, ali neka ipak otvore četvoro očiju. Inspektor klimne glavom. Ratore zahvaljuje. Inspektor odlazi. Damini je pogubljena.
Ratore priđe Akašu, ponovo mu uliva nadu: “Ne smemo odustati. Naćićemo je.”
Damini je pretužna, seća se kako joj je Miti ispričala svoj problem. Akaš dođe do nje. Ratore stoji u blizini.
Akaš uverava Damini da će pronaći Miti, stavlja joj ruku na rame: “Znam da je dobro gde god da je. Ništa joj se neće desiti. Neću dopustiti da joj se nešto desi.”
Damini ga upita: “Jesi li srećan? (Akaš je začuđeno pogleda. Ratore je isto iznenađen.) Samo si hteo svoju bebu, koju ti moja Miti nije mogla dati. Ostavila te je. Jesi li srećan?Mislila sam da je voliš i da razumeš njen bol. To je veza između muža i žene, zar ne? Ali, ne… Ne… Ti si želeo svoju bebu više nego vezu ili Mitinu ljubav. Samo bebu. Ne i Miti…” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno