Mladić vodi Miti kući!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 409.ep.) 26.06.2014. – Mladić vodi Miti kući!

By  | 
Miti je u besvesnom stanju

Miti je u besvesnom stanju

Mladić vodi Miti kući!

Mladić vodi Miti kući!

Miti u kamionetu

Miti u kamionetu

Akaš se priseća trenutaka s Miti

Akaš se priseća trenutaka s Miti

Mladić skloni Miti kosu sa lica. Proverava joj puls. Kaže ocu da je živa. Njegov otac se zahvaljuje Alahu na milosti. Mladić trlja Mitina stopala. Kaže da je Mitino telo beživotno, ali joj duša i dalje žudi za životom. Još je živa. Mladićev otac smatra da su oni posrednici poslati da spasu život te devojke. Mladić se pita zašto ljudi hoće da izvrše samoubistvo, Bog im je dao jedan život da nešto pronađu u njemu, a ne da ga tako okončaju. Njegov otac odgovori da ta devojka (Miti) možda nije htela da se ubije, možda joj se nešto desilo. Bog im je dao veliku odgovornost da je spasu. Trebalo bi da je odvedu kući i pozovu lekara da dođe. Izbećiće odlazak u bolnicu jer će morati kroz mnogo legalnih formalnosti da prođu ako je devojka stvarno htela da se ubije. Mladić podigne Miti u naručje i krene ka kamionetu. Otac pođe za njim.

Damini, Ratore i Akaš su u pol.stanici, došli su da prijave Mitin nestanak. Inspektor im kaže da će sve informacije okačiti na panou, čim ih dobije od nadležnih sa železničke stanice. Na osnovu tih informacija će se i raditi identifikacija. Do tada, moraju sačekati napolju. Ratore mu zahvali. Oni izlaze.
Akaš gleda u novčaniku svoju i Mitinu fotografiju. Dok ide tužna muzika seća se lepih trenutaka sa Miti. S druge strane, mladić položi Miti u prikolicu kamioneta. Kreću kući, mladićev otac vozi, dok je on sa Miti u prikolici. Posmatra je. Miti je opet kosa na licu, pa je on opet sklanja. Nastavi da je gleda. Opet prikazuju tužnog Akaša koji je još uvek izgubljen u uspomenama na Miti.
Miti nesvesno počinje da drhti. Mladić to primeti i skine svoju jaknu, lepo je pokrije. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno