Mladić vodi Miti kući!

Indijske Serije

Odbačena (1 409.ep.) 26.06.2014. – Mladić vodi Miti kući!

By  | 
Damini ignoriše Akaša

Damini ignoriše Akaša

Mladić gleda Miti

Mladić gleda Miti

Mladać sklanja Miti kosu s lica

Mladać sklanja Miti kosu s lica

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Miti je hladno

Miti je hladno

Akaš sedne pored Damini, pruži joj čaj. Ona samo okrene glavu. Ratore je zamoli da uzme čaj. Ona samo ćuti. Dolazi jedan policajac, pita Damini da li je bila u vozu za Đamu. Ona potvrdi. On je zove na razgovor, treba da odgovori na neka pitanja. Akaš je protiv toga jer je Damini već dovoljno zabrinuta za Miti, zar ne vide kako joj je, a hoće da je ispituju. Policajac odgovori da on samo radi svoj posao. Akaš se i dalje buni, ali Damini kaže da želi da pomogne. Možda tako nađu Miti. Odlazi sa policajcem.
Inspektor pita Damini o njenom putovanju sa Miti. Ona mu priča zašto je Miti sišla u Nagli. Inspektor je sumnjičav i ne veruje baš. Damini mu ispriča za Fidu. Inspektor je pita zašto Miti nije sišla u Nagli. Kaže da sumnja da je ona bombaš samoubica. Damini je zgranuta. Inspektor nastavi, kaže da se Miti vratila u voz ponovo i nakon 5 minuta eto eksplozije. Takvi slučajevi su jako retki, zato i sumnja. Može biti da joj je njena unuka namerno rekla da izađe iz voza kako bi joj spasila život. Damini to odlučno negira. Inspektor je dalje pita da li joj je neko u vagonu bio sumnjiv, da li je primetila nešto sumnjivo. Damini se seti kako se Fidin muž nije odvajao od torbe i kako nije dopuštao da joj iko priđe. Ona to kaže inspektoru. Prikazuju nam Fidinog muža u novom izdanju – izgleda poput poslovnog čoveka, u finom odelu i sa kravatom. U međuvremenu, Damini priča inspektoru o njegovom čudnom ponašanju. Kaže da ga je videla na kratko. Delovao je kao mladić temperamentne naravi i nije baš bio fin. Prikazuju nam istog lika kako se kreće ka busu. Damini govori inspektoru na kom je sedištu sedeo dotični. Kaže da mu ne zna ime. Opet nam prikazuju tog lika kako stoji u redu da uđe u bus, dok policija proverava putnike, jednog po jednog. Taj lik pomogne jednoj ženi ispred njega tako što pridrži njenu devojčicu dok joj policija proverava torbe. On pokaže policajcu svoju ličnu kartu i ovaj ga propusti. On krene da uđe u bus, kad ga policajac zaustavi. On stane. Policajac mu daje kartu koja mu je ispala. On se nasmeje i uzme je. Uđe u bus. Damini inspektor pušta da ide, ali joj kaže da mu javi ako se seti ičega. Ona klimne glavom.
Fidin muž sedne u bus nakon što vrati devojčicu majci. Pita je kako se mala zove. Žena odgovori da joj je ime Fida.
Tip se nasmeje i pomisli: “Fida… Bilo je to fino ime!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site