Mladić vodi Miti kući!

Indijske Serije

Odbačena (1 409.ep.) 26.06.2014. – Mladić vodi Miti kući!

By  | 
Fidin muž se izvukao

Fidin muž se izvukao

Fida... Bilo je to fino ime!"

“Fida… Bilo je to fino ime!”

Doktorka je pregledala Muku. Svi su nestrpljivi da saznaju je li sve u redu. Doktorka im kaže da su i Muku i beba dobro, ali moraju paziti na nju. Ona potom pregleda i Višnua. Kaže da mu je stanje stabilno. Odlazi. Đogi krene da je isprati do vrata. Odlaze i Divja i Nani pošto kažu Mukti da bude pažljiva. Mukta se obrati Višnuu (leži u krevetu pored njega), pita ga šta bi bilo da se nešto loše desilo. Poljubi ga u obraz.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Neka žena je pomogla Damini koja se zamalo onesvestila. Ratore i Akaš su zabrinuti za nju, ali Damini brine samo za Miti. Ignoriše Akaša. Ratore joj kaže da je razgovarao s policijom, oni će ih zvati ako bude nekih informacija. Damini odbija da ide bez Miti. Ratore je podseća da je srčani bolesnik, kako će se pobrinuti za nju ako joj se tu nešto desi. Damini opet brine samo za Miti. Pita ko će misliti na nju i ko će se za nju pobrinuti ako se vrati. Koga pored nje (Damini) ima.
Akaš joj spusti ruku na rame: “Mene! Ja ću se pobrinuti za Miti. Ja sam tu za nju. Znam da se sve to desilo zbog mene. Sve se desilo zbog nesporazuma. Verujte mi, neću dopustiti da se nešto desi Vašoj unuci! Ja sam je izgubio i ja ću je i naći! Ali, sada morate ići kući. Molim Vas, poslušajte me.”
On se potom savije da uzme blagoslov od nje i ona ga dodirne. Gleda ga suznih očiju. Ratore i ona krenu kući, dok Akaš ostaje.

Miti je i dalje u kamionetu.

Akaš razmišlja u sebi: “Oprosti mi, Miti! Napravio sam veliku grešku zbog koje smo danas rastavljeni! Vrati se bar jednom! Ispraviću sve svoje greške! Želim da ti kažem da te puno volim! Mogu zanemariti ceo svet zbog tebe, šta je tek beba naspram toga? Ovaj Akaš je nepotpun bez njegove Miti! Molim te, vrati se! Ne mogu da živim bez tebe!”
Kadar se deli na dva dela: u jednom delu je Akaš, a u drugom Miti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site