Miti se budi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 410.ep.) 27.06.2014. – Miti se budi!

By  | 
Miti se budi!

Miti se budi!

Ekadiš pita Sankranta, koji joj daje lek, ima li kakvih vesti. On odmahne glvom. No, čuo se s Ratoreom, on se vraća sa Damini. Akaš ostaje tamo. Nastaviće da traga za Miti. Pita je zašto neće da razume da Akaševo srce kuca samo za Miti, njegov život je bez nje besmislen. Neka se moli da bude pronađena, sa njom će se vratiti i Akaševa sreća. Klizi mu suza niz lice. Odlazi. Ekadiš se seća kako je rekla Miti da ode iz Akaševog života. Potom se seti i kako im je Ratore javio da Mti nigde nema.
Ona brzo ustane iz stolice, plače: „Ja nisam kriva, snajo… Ja sam Akaševa majka… Mislila sam o njegovom boljitku… Htela sam produžetak njegove loze… Ti si sadašnjost mog sina… Ali, ja sam mislila na njegovu budućnost…“

Akaš sedi izgubljen u mislima o Miti. Inspektor priča o njemu s jednim policajcem. Policajac komentariše kako Akaš ništa nije jeo i neće ni da jede ni da ode odatle dok ne sazna neke vesti o svojoj ženi.
Inspektor sedne pored Akaša: “Razumem Vašu bol. Pokušavamo da identifikujemo svaku osobu iz tog voza. Koliko dugo ćete sedeti ovako? Vaša porodica?“
Akaš odgovori da on svoju porodicu ne može zamisliti bez Miti. Inspektor mu kaže da ga ostali članovi porodice čekaju. Pita ga zar bi njegova žena volela da on tu plače i zaboravlja na ostale koje voli. Ona bi sigurno htela da on postane snaga svojoj porodici. Ako je njegova ljubav iskrena, onda ga ni Bog neće odvojiti od njegove ljubavi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno