Miti se budi!

Indijske Serije

Odbačena (1 410.ep.) 27.06.2014. – Miti se budi!

By  | 
Zubeida

Zubeida

Mumtaz pomazi Miti

Mumtaz pomazi Miti

Mukta plače zbog Miti

Mukta plače zbog Miti

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Tapu ugleda Muktu

Tapu ugleda Muktu

Saba ugleda Mitinu nanogicu: “Mašala! Prelepa nanogica! Izgleda da je iz imućne porodice! Ali… Zašto nosi samo jednu nanogicu?“
Mumtaz: „Čijoj god da porodici pripada, oni su sada, jadni, jako zabrinuti za nju! Bože, ti im prenesi da im je ćerka živa i zdarva kod nas! Amin!“
Ona pomazi Miti po licu.

Damini ne prestaje da plače (kod Takurovih je) iako je svi hrabre i govore joj da ne gubi nadu. Pokušavaju da je ubede da bude pozitivna. Tapu je moli da misli na svoje zdravlje. Ratore kaže da su prijavili Mitin nestanak policiji. Mukta sve ovo sluša. Ratore priča kako ne može ni rečima opisati kakvim su sve scenama prisustvovali. Ljudi nisu mogli da identifikuju članove svojih porodica. Damini kaže da je sigurna da Miti nije bila među tim ljudima, njena Miti je živa. Tapu i Đogi pokušavaju da je umire. Mukta je uplašena i zabrinuta za Miti. Nani taman krene da kaže Ratoreu da je bolje da ne priča sada o tome (zbog Mukte), kad ugleda uplakanu i uznemirenu Muktu. Šokira se. Mukta mrmlja za sebe da se Miti ništa nije desiloi plače. Svi se okrenu ka njoj zgranuti jer shvataju da je sve čula. Đogi se seti šta im je rekla doktorka. Svi požure ka njoj. Ona i dalje ponavlja isto. Nani kaže Ratoreu da mu je lepo rekla da ne priča o tome. Oni odvode Muktu u sobu.

Mumtaz pokriva Miti koja je sada sasvim svesna i neće da odmara, hoće kući. Uznemirena je, kaže da je sigurno svi čekaju. Pita je ko su one (u sobi su samo Mumtaz i Zubeida). Mumtaz je moli da malo odmori, kaže joj da će sve biti u redu. Neka odspava. Miti i dalje govori kako hoće kući. Mumtaz odlazi. Zubeida sedne pored nje, spusti je na jastuk. I ona joj kaže da odmori i da će sve biti u redu. Odlazi i ona. Miti se opet pridigne, pita je gde ide, zašto joj ništa ne govore. Ona potom ugleda medaljon oko ruke i seti se kako joj ga je Fida dala i rekla joj da uvek nosi to uz sebe i neka zapamti da hiljadu života može biti spašeno. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site