Održava se bdenje za Miti!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 412.ep.) 01.07.2014. – Održava se bdenje za Miti!

By  | 
Akašu se priviđa Miti

Akašu se priviđa Miti

Akaš grli Miti

Akaš grli Miti

Akaš hoće da vodi Miti kući

Akaš hoće da vodi Miti kući

Akaš pita policajca ima li novih informacija u vezi Miti. On mu kaže da pogleda spiskove na oglasnoj tabli. Akaš pojuri da pogleda.

U jednom trenutku iza sebe začuje Mitin glas: „Akaše!“
On se okrene i zgrane kad je ugleda.
Miti: „Stigla je tvoja princeza!“
On je šokiran uhvati za ruke i ona primti koliko je sigurno bio preplašen da je nije izgubio zauvek. On je u suzama i snažno je zagrli. Pita je gde je bila i zašto mu onda nije rekla preko telefona da ga zauvek ostavlja. Dobro zna da on ne može da živi bez nje. Ona mu obriše suze, kaže da ne može ni ona da živi bez njega. Akaš traži da mu obeća da ga nikada neće napustiti. Neka ga kazni ako pogreši, ali neka ga ne ostavlja tako. Zove je da pođu kući, svi je čekaju. Dođe policajac koji ga upita je li napokon našao ime svoje žene na spiskovima. Akaš mu sav srećan kaže kako je, umesto toga, našao svoju ženu i vodi je kući. Okrene se i pokaže prstom na mesto na kom je stajala Miti, ali nje više nema. Akaš se uznemiri, doziva je. Pita se gde je.

Inspektor Ansari je izgubljen u mislima. Jedan policajac mu priča o filmu koji je gledao prošlo veče. Priča mu o Madhuri Dixit i njenim glumačkim veštinama, lepoti, šminci i bindiju (ona tačka na čelu Indijki koja može biti raznih boja – prim.prev.). Ansari shvata da je i Miti imala bindi na čelu.

Akaš se žali inspektoru kako je proverio sve spiskove i ni na jednom nema Mitinog imena. Ovaj mu odgovori da je potraga i dalje na snazi. Dolazi Sankrant koji traži Akaša. Akaš se iznenadi što ga vidi. Sankrant ga uverava da će naći snaju Miti. Ali, šta će on tu kad je ni policija ni vojska nisu mogli naći. Akaš je odlučan da ostane tu. Sankrant mu daje nadu govoreći da je Miti sigurno živa jer njenog imena nema ni na jednoj listi. Moguće je da ju je Bog spasio na neki način. Vratiće se svojoj ili njihovoj kući kad se vrati. Može biti da je ljuta na njega, ali će definitivno pokušati da se javi svojoj nani. Pita ga šta će dobiti ostankom u pol.stanici – ništa. Snaja će se sigurno vratiti, ali se on do tada mora brinuti o njihovoj majci i Mitinoj nani. Zove ga da pođu kuću, Miti će se sigurno vratiti jer ne može da živi bez njega.  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno