Održava se bdenje za Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 412.ep.) 01.07.2014. – Održava se bdenje za Miti!

By  | 
Na setu

Na setu

Zubeida je postavila hranu na sto, pa viče svekrvu da dođe. Mumtaz žurno silazi niz stepenice, kađe Zubeidi da Miti nema u sobi, jako je zabrinuta. Saba se pita da Miti nije ukrala nešto dok je boravila kod njih, ali Mumtaz ima puno poverenje da nije. Kaže da je ona dobra devojka. Ne zna gde je mogla da ode. Strankinja je. Jako je zabrinuta. U tom trenutku uđe Ašfag i kaže majci da je Miti dobro. Svima lakne kad ugledaju Miti (sem Sabi). Mumtaz je pita gde je bila. Ašfag kaže da je išla u policiju da im kaže da je Indijka. Svi se šokiraju. Mumtaz kaže da je i ona sunjala da je Miti Indijka, drugačije je obučena, a i njen bindi ukazuje na to. Sabi se ne sviđa što je njen brat doneo napetost u kuću, kaže da je trebalo da ostavi Miti tamo. Njen otac je prekine, kaže kako je Miti ipak ljudsko biće. Ostaće da živi sa njima jer je to Božja volja. Ašfag im kaže da je Miti stigla maltene do granice. E sad, da li je to sreća ili nesreća, ne zna, ali baš je g-din Ansari bio tada na dužnosti i zato je uspeo da je dovede nazad. Saba želi da oni preispitaju svoju odluku o Mitinom ostanku. Pružaju utočište Indijki. Ako Ansari sazna to, njihovi odnosi će se prekinuti, a i biće legalno kažnjeni. Ašfag je indirektno zadirkuje. Njihov otac ih prekida, kaže da je stvar ozbiljna. Tera Mumtaz da popriča sa Miti.
Mumtaz proverava da li Miti ima temperaturu, zabrinuta je jer su joj rekli da treba da odmara.
Kaže joj: „Idi, odmori se prvo. Smislićemo nešto.“
Tera Zubeidu da donese „kahwa-u“ i halvu, ali Miti odbija: „Samo želim da odem kući! Želim da se vratim u Indiju svojopj nani! Priznajem da ste jako fini ljudi, ali, pustite me da idem kući.“
Ona se savije da dotakne Mumtaz stopala.
Ova je brzo uspravlja: „Ćerke ne dodiruju stopala, i mi se, u našoj zemlji, saginjemo samo pred Alahom. Ti možda nisi jedna od nas, ali nam nisi strana. Jako dobro razumemo tvoj bol. Uradićemo sve što je u našoj moći da ti pomognemo da stigneš tamo gde želiš.“
Ašfag tera Mumtz da kaže Miti da skine bindi. Imali su sreće da to nije primetio Ansari. U tom trenutku se začuje Ansari koji ih pozdravi. Porodica je u šoku. Miti je Ansariju okrenuta leđima. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  10 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site