Održava se bdenje za Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 412.ep.) 01.07.2014. – Održava se bdenje za Miti!

By  | 
Gaurav, Sreejita i Mrunal

Gaurav, Sreejita i Mrunal

Miti obriše suze i okrene se. Ašfag brzo stane ispred nje i skine joj bindi kako ga Ansari ne bi video. Miti ga samo gleda. Zubeidi i Sabi lakne. Ansari pogleda Miti, pa se iznenadi kada vidi da nema bindi. Priđe joj pa kaže da, koliko se seća, na njenom je čelu bio bindi kad su se prošli put videli. Ašfag se pravi iznenađen, pita ga o kakvom bindiju priča. Mora da nije lepo video. Ansari mu kaže da on (Ašfag) njemu ne veruje, ali ovaj kaže da je obrnuto. Ašfagov otac ponudi inspektora da sedne. Mumtaz iskoristi priliku i signalizira Sabi da odvede Miti u sobu. Ansari kaže Ašfagovom ocu da ima utisak da se Ašfagu ne sviđa što je došao kod njih. No, deo njegove profesije je da bude sumnjičav. Ašfagov otac ga uverava da im je Miti rođaka. Ansari mu kaže da ona onda postaje i njegova rođaka. Svi njihovi rođaci postaju i njegovi. Doda kako je čuo da im je rođaka malo popustila s pamćenjem. Ašfagov otac na to odgovori da svi imaju neku slabost, ona je zaboravljiva, a oni se pak, sećaju svega. Kaže kako oni njima daju njihovu kćer, deo njihovih srca. Njihova Nusrat i njegov brat, Babar, venčaće se uskoro. Kako bi se onda oni usudili da kriju nešto od njega. Ansari se složi. Ašfag predloži da popiju jedan jak čaj, ali ovaj odbije. Kaže ironično da će jednoga dana on (Ašfag) popiti njegov čaj. Nije probao kakav je njihov čaj u zatvoru. Ašfag se nasmeje. Ansari se potom pozdravlja i odlazi. Mumtaz se ne sviđa način na koji je Ašfag razgovarao sa Ansarijem. Ašfag joj kaže da razgovara sa Miti kako ne bi napravila neku glupost. Sutra imaju večeru sa Ansarijevim bratom. Bude li napravila neku glupost, ima da im dođe policija. Mumtaz se moli Bogu za pomoć i milost.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Akaš stigne kući sa Sankrantom i šokira se kad vidi da su svi u belom i da oplakuju Miti. Misle da je mrtva i stavili su venac na njenu sliku pored koje gori dija. Pita ih šta se to dešava, jesu li poludeli, pa oplakuju njegovu ženu. Ekadiš ga tera da prihvati stvarnost, ali Akaš neće ni da čuje. Kaže kako može osetiti Mitine otkucaje srca. Sklopi ruke i zamoli sveštenika da odmah prekine puđu. Tera sve koji su došli na bdenje. Sankrant ga smiruje. Pavitra kaže Ekadiš da ga urazumi, ovako Mitina duša neće počivati u miru.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  10 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site