Akaš je saznao da Miti ne može imati decu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 414.ep.) 03.07.2014. – Akaš je saznao da Miti ne može imati decu!

By  | 
Mrunal Jain i Tina Duta u stilu Rama i Lile

Mrunal Jain i Tina Duta u stilu Rama i Lile

Ašfag i Rizvi, njegov otac, ukrašavaju kuću povodom svečane večere koja treba da se održi kod njih. Miti je zabrinuta za Damini i razmišlja kako mora da je pozove. Čim primetio da Ašfag nije tu, iskoristi priliku i iskrade se. Ovaj se šokira kada shvati da Miti nema.

Miti dolazi do govornice. Daje svoje zlatne minđuše kako bi platila poziv. Zove Takurove. Puna je nade. Damini pojuri da se javi jer misli da je to možda Akaš i da ima neke novosti o Miti. Miti obuzmu emocije kada začuje Daminin glas. U trenutku kad krene da kaže nešto, Ašfag joj prekine vezu. On pokušava da natera Miti da shvati kakve bi posledice taj poziv imao. Ilegalno je da ona boravi kod njih, došla je u njihovu zemlju bez ikakve dozvole. Pružili su joj utočište i po zakonu su krivi. Moli je da ih poštedi. Ako policija otkrije da je zvala Indiju onda će i njena porodica možda biti u problemu jer je u vreme eksplozije sa njom bila i njena nana. Miti kaže da će otići u policiju i sve im ispričati, sigurno će razumeti njen problem. Ona nije terorista i nije počinila nikakav zločin, zašto bi je onda uhapsili. Ašfag joj priča da se tu radi o granici. Njihove zemlje nisu samo granicom odvojene, i osećanja su tu odvojena. Oni mogu biti prijatelji, ali zakon im to ne dopušta. Njihovi narodi su neprijatelji jedni drugima. Miti neće više da ga sluša. Odluči da ode u policiju i kaže istinu. Sigurno će joj pomoći jer je nedužna. Odvešće je kući. Odlazi. Ašfag nije raspoložen da je zaustavlja ovaj put.

Akaš govori Ekadiš da je saznao istinu, Miti je otišla jer nije mogla postati majka. Ova se pita da Akaš možda nije našao CD. Pita ga kako je saznao. On joj pokaže bolnički karton. Kaže kako je napravio veliku grešku, bio je jako tvrdoglav u želji da ima sopstveno dete. Nije razumeo Miti. Ekadiš mu kaže da je odlazak bila Mitina odluka. Da im je rekla, možda su mogli nešto da učine. Nije trebalo da krije to od njih. Akaš kaže da je sada sve shvatio, to zašto je ona toliko navaljivala da usvoje bebu. On nije razumeo njenu bol. Da mu je samo rekla (pa rekla ti je, budalo jedna! – prim.prev.) on bi je prihvatio i nakon toga. Pita se zašto mu nije rekla. Ekadiš se brine da joj Akaš neće oprostiti ako nađe CD.  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno