Miti naleti na Fidinog muža!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 415.ep.) 04.07.2014. – Miti naleti na Fidinog muža!

By  | 
Mrunal i Tina

Mrunal i Tina

Rizvi kaže svojoj ženi kako ne shvata odakle Asgar dobija toliko novca. Mumtaz govori lepo o svom sinu. Kaže mužu da pusti sad to, neka proveri je li sve u redu, treba da počnu mehendi ritual. Pozvali su celu Ansarijevu porodicu, sigurno su na putu do njih. Rizvi ode da proveri kako teku pripreme. Dolazi Miti pa je Mumtaz pita da im se pridruži u veselju. Svima je drago, sem Sabi. Zubeida daje Miti novu odeću da obuče. Svima će biti drago ako to obuče. Nusrat želi da ona nosi to. Miti se koleba pa na kraju pristane. Mumtaz kaže Zubeidi da da Miti i još nakita. Zubeida povede Miti sa sobom.

Akaš odlazi kod Damini i ona se šokira kad ga vidi. Postavlja mu pitanja o Miti. Akaš joj kaže da veruje da je Miti živa. Damini se ljuti, pita ga što je onda došao sam kad je rekao da će se vratiti samo sa njom. Pita ga misli li on to da ona nikada neće biti pronađena. On je uverava da bi mogao od svega da odustane sem od Miti. Došao je misleći da se ona možda vratila tu kod njih. On će je tražiti tu, a policija tamo. U kontaktu je sa njima. Damini je ljuta, kaže kako shvata da on u stvari i ne želi da je pronađu, luda je što mu je poverovala. Optužuje ga da on u stvari i ne želi da je nađu jer će tako moći ponovo da se oženi i dobije svoju bebu. Kaže da ga je prozrela. Mora da je sada srećan što je slobodan. Zato je i odustao. On pokuša da joj objasni, ali ona ne želi da ga sluša. Zahvaljuje mu što je išao čak do Đamua i blagosilja ga da dobije bebu, ali ga upozorava i da nikada neće dozvoliti da mu se Miti opet vrati (kako smara ova žena, majko mila… – prim.prev.). Siroti Akaš tužno razmišlja u sebi i pita se kako da kaže Damini da Miti nije podelila svoju brigu sa njim, inače je on ne bi pustio da ode.  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno