Miti naleti na Fidinog muža!

Indijske Serije

Odbačena (1 415.ep.) 04.07.2014. – Miti naleti na Fidinog muža!

By  | 
Miti

Miti

Miti se sprema. Pogleda u svoje čelo na kom nema sindura i priseti se kako joj ga je jednom prilikom stavio Akaš. Ona se ubode na špenadlu i krvlju namaže čelo. Saba je to videla i odmah počne da je prekoreva. Grdi je kako hoće da svi shvate da je Indijka, ludi su što su joj pružili utočište. Neće se ništa loše desiti ako ne bude stavljala sindur nekoliko dana. Tera je da ga obriše. Miti odbija da to uradi. Saba je opet tera da skine sindur inače će svi biti u opasnosti ako ga Ansari vidi. Miti opet odbije. Saba krene da joj obriše sama, ali je Zubeida zaustavi. Kaže joj da drami, Miti radi samo ono što propisuje njena religija. Pita Sabu zašto oduzima Miti slobodu da prati ono što joj njena religija kaže. Saba odgovori da je plaši Ansari, ali je Zubeida uverava da će im Alah pomoći. Pošalje Sabu napolje iz sobe. Potom se izvini Miti, kaže joj da je Saba dobra u srcu. Miti se takođe izvini. Izgubila je mangalsutru u reci, ali sindur ne može obrisati, nepovoljno je uraditi tako nešto. Zubeida odgovori da zna. Pada joj na pamet jedna ideja, promeni Miti frizuru tako da joj se sindur ne vidi. Miti je zadovoljna. Zubeida joj kaže da poštuje njenu tradiciju, ali ovde žene pokrivaju glavu velom. Miti to i uradi. Zubeida joj udeli kompliment na račun njene lepote.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Gosti su stigli. Nusrat stavljaju mehendi. Silazi Miti. Mumtaz je pita da se pridruži damama. Miti želi da pomogne Zubeidi. Zubeida udeli kompliment Nusrat. Miti se slaže sa Zubeidinim komplimentom, ali kaže da vidi i tugu na njenom (Nusratinom) licu. Zubeida klimne glavom, kaže da je Nusrat tužna jer odlazi od njih. I Miti je tužna. Zubeida kaže da joj dolazi muž i neće imati vremena da se presvuče za ceremoniju. Miti shvata da je on stariji sin te kuće. Zubeida klimne glavom i kaže joj da se on zove Asgar. Miti kaže kako izgleda da ga puno voli. Zubeida se postidi. Odlazi da odnese nešto u sobu. Miti se pridruži ostalim damama. Saba igra uz pesmu „Mehendi Hai Rachne Wali“. Čak joj se i Zubeida pridruži, kao i Ašfag.  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  18 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site