Ansari traži Mitina dokumenta!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 416.ep.) 07.07.2014. – Ansari traži Mitina dokumenta!

By  | 
Nusratin budući suprug - levo

Nusratin budući suprug – levo

Miti sumničavo gleda Fidinog nazovi muža. Dolazi Zubeida i upoznaje ih. Kaže Miti da je to njen muž, Asgar. Miti se oseća kao da ga je negde videla. Zubeida povede Miti sa sobom.
Ašfagov prijatelj se raspituje za Miti. Ašfag mu kaže da se drži podalje od nje inače ga Rizvi neće poštedeti.
Porodica se obraduje kada vidi Asgara. On je doneo poklone za sestre. Zubeida posmatra sva srećna, dok Miti i dalje deluje zbunjeno. Asgar baci pogled na Miti.

Akaš je kod Višnua, obraća mu se: “Svi želimo da ozdraviš.”
Mukta zastane kod vrata da sluša. Akaš nastavi kako bi, da ima prava na jednu želju, ona bila da Bog zameni mesta između njih dvojice. Tako ne bi bio zabrinut i uplašen da će čuti loše vesti o Miti. Njegova rođena porodica je oplakuje pred njim. Da je on u stanju u kome je Višnu, ne bi morao to da gleda. Čak mu ni Mitina nana više ne veruje. Mukta mu priđe i saosećajno kaže da razume njegov bol. Oboje, i on i ona, dele isti bol. Višnu je sa njom, ali kao i da nije. Svi mogu reći da se Višnu neće oporaviti ili da se Miti neće vratiti, ali njoj to nije važno jer potpuno veruje i da će se Višnu oporaviti i da će se Miti vratiti. Moraju tu nadu držati živom i sve će biti u redu jednoga dana.

Zubeida, Mumtaz i Ašfag su ispričali Asgaru kako su pronašli Miti. Saba im javi da stiže mladoženjina porodica. Cela porodica odlazi da ih dočeka. Ašfag kaže Asgaru da se pobrine za Ansarija jer će on sigurno sve vreme motriti na Miti. Žene i muškarci su odvojeni zavesom. Babar, Nusratin budući muž, govori o Nusratinoj lepoti i kako smatra sebe srećnim što ju je našao. Ansariju se sviđa dekoracija. Spazi Miti iza zavese. Priđe malo bliže kako bi osmotrio kako se ponaša. Mumtaz predstavlja nekoga Miti i ona pođe da sklopi ruke u znak pozdrava, ali se u zadnjem trenutku ispravi i uradi “adab” (južnoazijski način pozdravljanja, obično među muslimanima). Svima lakne, ali je Ansari i dalje sumnjičav. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno