Asgar ima neke planove u vezi Miti!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 417.ep.) 08.07.2014. – Asgar ima neke planove u vezi Miti!

By  | 
Zubeida

Zubeida

Ašfaga zanima kako je Asgar došao do pasoša

Ašfaga zanima kako je Asgar došao do pasoša

Šoib

Šoib

Ansari je sumnjičav

Ansari je sumnjičav

Ansari čita Mitino navodno ime u pasošu – Fida Rasool Aslam. Miti se priseti Fide. Ašfag deluje zbunjeno, a Halid mu klimne glavom uveravajući ga tako da je sve u redu. Rizvi zahvaljuje Bogu.
Miti je zbunjena, prošapće: “Fida…”
Zubeida kaže Miti, oslovljavajući je novim imenom, da su sada svi nesporazumi rešeni. Ansari potvrdi da su dokumenta prava. Međutim, pita zašto im je bilo potrebno toliko vremena da mu kažu njeno ime. Pita odakle je i u kakvom su to srodstvu. Asgar pokaže na pasoš i kaže mu da su u njemu napisane sve potrebne informacije. Mumtaz zahvaljuje Asgaru. Rizvi pita Ansarija da sednu kako bi popričali o ostalim ritualima. Ovaj se složi.
Saba kaže Miti da bi trebalo da bude zahvalna njenom bratu. Asgar im priđe, kaže Sabi da sve vreme bude uz Fidu, odnosno Miti, i da se pazi da Ansari ne pokuša da priča sa njom. Ova klimne glavom. Asgar uverava Miti da joj se ništa neće desiti dokle god je on tu. Ona je i gost njihove zemlje. Saba insistira da se Miti zahvali, pa ona to i uradi. Saba joj potom kaže da se Asgar lepo brine o celoj porodici.
Ašfag pita brata kako je tako lako uspeo da sredi dokumenta za Miti. Ovaj mu govori da kao stariji sin kuće ima odgovornost prema svima. Njihov otac je poželeo Miti dobrodoslicu kod njih tako da je svi oni moraju zaštititi, inače će i oni biti uhvaćeni. Ašfag je i dalje radoznao i želi da zna kako je tako brzo došao do pasoša. Asgar mu odgovori da je bitno samo da je posao obavljen. Ašfag klimne glavom smešeći se. Mumtaz ga zove, pa on ode odatle. Asgar pogleda Miti koja stoji sa druge strane zavese i priča sa Nusrat. Neki tip, zove se Šoib, mu priđe. Pita Asgara zašto je pomogao jednoj Indijki. Ovaj mu odgovori da se ponekad zarad ličnih interesa moraju sprijateljiti sa neprijateljem. On misli na svoj krajnji cilj (dok to govori gleda Miti).
Doda: “Ova devojka će nam pomoći u našoj misiji. Uvek su nam potrebne “Fidayin” (žene bombaši samoubice), a ime Fida najbolje odgovara takvim ženama.”
Kaže potom Šoibu da ode, on će ga informisati o budućim planovima. Kaže mu da ne razgovara ni sa kim o Fidi, dobili su je pukom srećom. Ovaj klimne glavom i ode. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno