Nusrat nešto krije!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 418.ep.) 09.07.2014. – Nusrat nešto krije!

By  | 
Mrunal i Tina

Mrunal i Tina

Asgar traži nešto po svojoj sobi i sve je živo ispreturao. Zubeida ga pita šta traži, nudi se da pomogne. On joj odgovori nešto u sarkastičnom maniru, pominje memorijsku karticu. Zubeida nema pojma šta je to, pa se Asgar još više nervira zbog njene neukosti. Zubeida mu kaže da je spremna da nauči i potraži to ako bi joj objasnio o čemu se radi. Asgar odbrusi da ne želi da traći vreme. Ona počne da plače. Asgar joj kaže da prestane i da mu donese šerbet. Ona ga posluša. Asgar se seti kako je rekao Fidi da se na memorijskoj kartici nalazi plan za uništenje Indije. Pita se da li je ona bila kod Fide.

Ansari dolazi u policiju, na posao. Njegove kolege su iznenađene jer mu se brat tog dana verio. Ansari pita ima li kakvih novih informacija o eksploziji na stanici u Đamuu. Pokazuju mu fotografiju koju su dobili iz Indije. Ansari je pogleda. Na fotografiji je žena koja je okrenuta leđima. Kažu mu da je ta žena bila u istom vagonu u kome se desil aeksplozija. Proveravaju mapu stanice. Ansari pažljivo gleda. Kaže kako je stanica u Nagli udaljena od one u Đamuu samo pet minuta. Između te dve stanice se nalazi most ispod koga teče reka Tavi. Ta reka povezuje Indiju i Pakistan. Postoji mogućnost da je u eksploziji korišćena bomba sa tajmerom, a da je žena koja ju je aktivirala skočila potom u reku. Njegove kolege se slažu. Ansari bi voleo da može da vidi lice te žene. I dalje sumnja na Miti. Seća se incidenata sa njom, od početka pa do pokazivanja njenog pasoša.

Još uvek je noć i Miti spazi kako se približava kamionet. Šoib se pozdravlja sa Asgarom. Doneo mu je dve torbe. Miti siđe u hol da proveri šta se dešava. Asgar proverava oružje i bombe u torbama. Šoib mu kaže da će još toga stići za dva dana. Asgar se vraća u kuću. Miti mu otvori vrata i oboje se šokiraju kada vide jedno drugo. Asgar se u sebi pita šta Miti radi budna tako kasno i da li je nešto možda videla. Miti mu se izvini, kaže da je sišla samo da vidi kakva je to buka. On joj odgovori da mu je neki prijatelj doneo nešto za njegovu fabriku tepiha. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno