Kađri pronalazi CD!

Indijske Serije

Odbačena (1 419.ep.) 10.07.2014. – Kađri pronalazi CD!

By  | 
Sahil Phul - Ašfag

Sahil Phul – Ašfag

Ašfag daje instrukcije radnicima kako da boje tkanine i vrše pripremu tepiha. Dolazi Zubeida, pozdravljaju se. Ona mu kaže da je dovela još nekog. Skloni se i Ašfag ugleda Miti koja drži tifine sa hranom. Ašfag je zabrinut što je vidi tu, pošto Ansari često svraća. Opet će da počne da ih ispituje.
Pita Zubeidu: “Šta ako pobegne opet? Porodice Rizvi više neće biti.”
Zubeida ga uverava da Miti neće pobeći, obećala joj je. Ašfag uzme tifine od Miti. Poseda sa radnicima i Zubeidom da jede. U međuvremenu, Miti razgleda. Ašfag je posmatra. Miti slučajno ugleda svoj odraz u ogledalu i shvati da nije stavila sindur. Ugleda crveni prah na stolu, pa ga uzme između prstiju. Zubeida i Ašfag u šoku gledaju kako ga stavlja na čelo. On brzo ustane i dođe do nje. Grdi je, kaže joj da taj njen čin može sve da ih strpa u zatvor. Miti mu kaže da se bez sindura oseća nekompletnom. Ašfag joj kaže da kontroliše emocije jer će životi svih biti u opasnosti. Doda da Ansari svraća tu u bilo koje vreme. U tom trenutku uđe Ansari i pozdravi ih (Miti mu je okrenuta leđima). Zubeida i Ašfag se šokiraju. Ašfag stavi šaku u crveni prah i počne da ga maže Miti po celom licu. Ansari to vidi pa mu podvikne. Grdi ga zbog toga što je uradio. Ašfag opušteno odgovori da ga je Miti/Fida smarala da je nauči kako se prave tepisi, pa joj je pokazao prvi korak. Sprijateljio ju je sa bojama. Ansari je i dalje ozbiljan i ne sviđa mu se to. Njihova je dužnost da poštuju žene. Neka mu pošalju tepih kad ga završe. Ašfag klimne glavom. Ansari ode. Miti vikne na Ašfaga, pita ga zar nije mogao na drugi način da sakrije sindur.
Ašfag joj ironično kaže da nastavi da viče kako bi svi čuli i shvatili ko je ona: “Opet sam ti pomogao i treba da mi budeš zahvalna! Oprosti mi!”
Miti je ljuta i samo ode. Zubeida ode za njom.
Ašfag ne može da joj kaže da to jeste bio jedini način na koji je mogao da je spasi: “Oprosti mi, Bože. Pokaži nam put kako da njen sindur ostane na mestu, a mi da budemo bezbedni.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site